Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy van nagyobb esélyem párt találni?
Ha valódi, bizalomra alapuló, komoly kapcsolatot keresel, akkor valld be
22 L
Komoly kapcsolatot keresek, de nem találok... Kérdésem lényege, hogy lenne több esélyem?...
A magány nagyon nyomasztó tud lenni egy idő után...
Én heteróként sem igazán találok kapcsolatot, szerintem ez nem ezen múlik. Viszont tényleg nem érdemes az ilyet elhallgatni. Akinek nem tetszel így, azzal valószínűleg az értékrendetek sem egyezik úgy. (Gondolok itt pl a homofóbiára.)
Szerintem mindenképp jobb, ha nyíltan indítasz.
A komoly kapcsolatot lány mellett tudom elképzelni.
Volt már párkapcsolatom amit egyáltalán nem befolyásolt ez a dolog. Bár nem is történt semmi "más" és a partnerem nem tudott erről.
A fiúkhoz csak némileg vonzódom, nem vagyok meleg. Csak van ami felizgat, és nem csak kizárólag a lányoknál.
szerintem a sexuális irányultsá bevallása nem kell,hogy részét képezze egy kapcsolatnak.
mert lehet,hogy a lány (vagy fiú) egyszercsak úgy gondolja,hogy nem akar a párjáért megküzdeni mind 2nem képviselőivel.
én örülök,ha "legyőzök" 1-2 pasit,nehogy még nőkkel is küzdjek,mert ott végleg alul maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!