Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hogy van nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy van nagyobb esélyem párt találni?

Figyelt kérdés
Ha bevallom hogy (enyhén) biszex vagyok vagy ha nem vallom be?!

2016. nov. 1. 10:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha valódi, bizalomra alapuló, komoly kapcsolatot keresel, akkor valld be

22 L

2016. nov. 1. 11:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Az exem biszex. Nekem édesmindegy volt. :D
2016. nov. 1. 11:38
 3/12 A kérdező kommentje:

Komoly kapcsolatot keresek, de nem találok... Kérdésem lényege, hogy lenne több esélyem?...

A magány nagyon nyomasztó tud lenni egy idő után...

2016. nov. 1. 11:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Én heteróként sem igazán találok kapcsolatot, szerintem ez nem ezen múlik. Viszont tényleg nem érdemes az ilyet elhallgatni. Akinek nem tetszel így, azzal valószínűleg az értékrendetek sem egyezik úgy. (Gondolok itt pl a homofóbiára.)

Szerintem mindenképp jobb, ha nyíltan indítasz.

2016. nov. 1. 12:12
 5/12 anonim ***** válasza:
"Komoly kapcsolatot keresek, de nem találok.." Melyik nemnél keresed? (Nem kellett volna kiirnod?)
2016. nov. 1. 12:40
 6/12 A kérdező kommentje:

A komoly kapcsolatot lány mellett tudom elképzelni.

Volt már párkapcsolatom amit egyáltalán nem befolyásolt ez a dolog. Bár nem is történt semmi "más" és a partnerem nem tudott erről.

A fiúkhoz csak némileg vonzódom, nem vagyok meleg. Csak van ami felizgat, és nem csak kizárólag a lányoknál.

2016. nov. 1. 12:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Engem lesúlytana, ha elkezdunk egy közös életet aztán pélókról találnék képet mondjuk a sz.gépen...az első ami eszembe jutna, hogy akkora hulladék vagyok, hogy bebu**ultál mellettem....aztán győzkodhetnél -utólag- hogy te "csak" bisex vagy .... Ami egyébként nálam kizáró tényező lenne...tehát indits tiszta lappal.
2016. nov. 1. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:
nem szól szám nem fáj fejem.
2016. nov. 2. 21:57
 9/12 anonim ***** válasza:

szerintem a sexuális irányultsá bevallása nem kell,hogy részét képezze egy kapcsolatnak.

mert lehet,hogy a lány (vagy fiú) egyszercsak úgy gondolja,hogy nem akar a párjáért megküzdeni mind 2nem képviselőivel.

én örülök,ha "legyőzök" 1-2 pasit,nehogy még nőkkel is küzdjek,mert ott végleg alul maradok.

2016. nov. 7. 21:39
 10/12 A kérdező kommentje:
9-es, lány vagy fiú vagy?
2016. nov. 8. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!