Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagyobb az esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anna978 kérdése:

Szerintetek nagyobb az esély rá, hogy valaki, aki nagyon szeret lovagolni olyan párt akar, aki szintén?

Figyelt kérdés

2016. márc. 25. 12:54
 1/6 Eric Griffin ***** válasza:
Szerintem egy férfi sem szeretne lovagolni másik férfin
2016. márc. 25. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Most mire is kell itt gondolni lovaglás mint lovon vagy lovaglás szexbe???
2016. márc. 25. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Most sportról beszélgetünk?

Nagyon ritka, amit te mondasz, szerintem a lovasok ritkán jönnek össze lovasokkal, ennek az az oka,hogy sokkal kevesebb férfi lovagol. Most ne az élmezőnyt nézd, hanem a magyar viszonylatokat.

Jó, persze vannak példák, de.... hát szerintem a legtöbb kapcsolat érdek, vagy múlandó.

De igen, a lovaglás életvitel, sokkal könnyebb egy lovasnak egy lovassal. Aki érti miért vagy kint estig, mert várod a kovácsot, vagy hajnal 3-kor miért rohansz a loviba, mert kolika gyanú van, aki tudja, hogy mennyi időt és pénzt emészt fel. Mellé a ló sajátos illata sem zavarja.

2016. márc. 25. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Hat igen,mivel csak ugy lehet igazan elvezi ha az kolcsonos ,lelombozo ha a masik nem szereti
2016. márc. 25. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Én, mint sportra gondoltam. Én szeretem a lovakat meg a lovaglást is. De én még soha nem csináltam ilyet, részben azért is, mert, mikor még gyerek voltam megtiltották. Engem viszont nem zavar, ha a másik szenvedélyesen szeret lovagolni, meg versenyez is. És persze nem versenyszinten de lovagolni is megtanulnék a kedvéért, meg a magam kedvéért nála.
2016. márc. 26. 08:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem általában igaz, hogy az ember szeret olyan párt választani, akinek hasonló a hobbija, az érdeklődése, mint neki.

Ez olyan esetben a legfontosabb, ha a hobbi hosszabb időre elviszi az embert. Például a lovaglás nem egy olyan dolog, hogy otthon megnéz egy F1-es futamot, 2 óra, aztán vége, a fél napos, egész napos programokat meg jobb a párunkkal csinálni, ahelyett, hogy ő otthon egyedül vár.

2016. márc. 26. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!