Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyobb az esély rá, hogy valaki, aki nagyon szeret lovagolni olyan párt akar, aki szintén?
Most sportról beszélgetünk?
Nagyon ritka, amit te mondasz, szerintem a lovasok ritkán jönnek össze lovasokkal, ennek az az oka,hogy sokkal kevesebb férfi lovagol. Most ne az élmezőnyt nézd, hanem a magyar viszonylatokat.
Jó, persze vannak példák, de.... hát szerintem a legtöbb kapcsolat érdek, vagy múlandó.
De igen, a lovaglás életvitel, sokkal könnyebb egy lovasnak egy lovassal. Aki érti miért vagy kint estig, mert várod a kovácsot, vagy hajnal 3-kor miért rohansz a loviba, mert kolika gyanú van, aki tudja, hogy mennyi időt és pénzt emészt fel. Mellé a ló sajátos illata sem zavarja.
Szerintem általában igaz, hogy az ember szeret olyan párt választani, akinek hasonló a hobbija, az érdeklődése, mint neki.
Ez olyan esetben a legfontosabb, ha a hobbi hosszabb időre elviszi az embert. Például a lovaglás nem egy olyan dolog, hogy otthon megnéz egy F1-es futamot, 2 óra, aztán vége, a fél napos, egész napos programokat meg jobb a párunkkal csinálni, ahelyett, hogy ő otthon egyedül vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!