Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélyem van még kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van még kapcsolatot találni? 31/F

Figyelt kérdés

Bizonyos dolgok történtek a köztünk a barátnőmmel, amiket elég sok ideig tartott feldolgozni, beleértve azt is, hogy elvetélt és ezután már elkezdett a kapcsolatunk kihülni. Még most is viszonylag ezeknek a dolgoknak a hatása alatt vagyok, de most már sokkal készebbnek érzem magam egy normális kapcsolatra, mint pl 1 évvel ezelőtt. A munkám miatt nem túl sokat vagyok otthon, 1 hónapban egyszer, nagyon max kétszer külföldre kell mennem pár napra (nem kell olyan nagy dolgokra gondolni, általában 3 napról van szó). Mindezektől függetlenül viszonylag korán kell mennem és nagyjából 9 óra körül szoktam végezni, szóval van, amikor kb csak aludni járok haza, de azért van, hogy ritkán kicsit előbb végzem.

Nem nagyon van időm elmenni sehova, esetleg csak hétvégén, de amúgy minden napom foglalt. Annyira nem vagyok oda a neten való ismerkedésért, pl mert sok kamu van meg mindenki azt mond magáról, amit akar, vagy a végén kiderül, hogy teljesen másmilyenek valójában.

2016. dec. 14. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Elég fiatal vagy, előtted is ott vannak a lehetőségek. Keress valami hobbit, és ha időd engedi ismerkedj.
2016. dec. 14. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
jó esélyed van.
2016. dec. 15. 11:56
 3/3 anonim válasza:
Volt tanárom 43 évesen találta meg az igazit és abszolút nem érezte elkésettnek magát. Viszont úgy nehéz ismerkedni ha nincs rá időd. Én spec egyetemista vagyok mellette dolgozom. Sosem volt időm bulizni menni, viszont reggelente eljártam futni, és csomó ismerősöm lett, barátomat futó fesztiválon ismertem meg. Úgyhogy nem is a bulizás a lényeg meg a direkt találkozások, sokkal inkább hogy emberek közt légy, főleg magad fajta emberekkel legyél körülvéve
2016. dec. 15. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!