Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyjából 1% esélyem van párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyjából 1% esélyem van párt találni, ugye jól sejtem?

Figyelt kérdés

-Egyetemista vagyok, sportolok,zenélek,fejlesztem magam, rengeteg elfoglaltságom, célom van, nincs sok szabadidőm.

-Jóképű vagyok(legalábbis sokan annak tartanak), a családomnak sok pénze van, bár én elsősorban a saját erőmből akarom megteremteni magamnak a dolgaimat.

/Idáig kb. 99% lenne az esélyem, de most jön a lényeg/

-Csak olyan lánnyal jönnék össze,akit őszintén szeretek, az igazira várok, én hiszek abban, hogy egy ember mellett képes lennék leélni az életemet.

Eddig összesen 3 ilyen lánnyal találkoztam, akikkel el tudtam volna képzelni, nekik viszont pont nem kellettem. Ellenben rengeteg olyan lánnyal találkoztam, aki simán összejött volna velem, de egyszerűen semmit nem éreztem irántuk, így meg nem láttam értelmét bármibe belemenni, mivel alapvetően elvagyok kapcsolat nélkül(legalábbis az is jobb,mint olyannal együtt lenni, akit nem szeretek).

-Továbbá nem vagyok egy egyszerű eset, van rengeteg hülyeségem, érzékenyebb vagyok az átlagnál, nem mindig szeretek kimozdulni, nincs sok barátom. Sokan azt hiszik(ezt többektől visszahallottam), hogy valami flegma, nagyképű, elkényeztetett úri fiú vagyok, aki lenéz másokat, pedig valójában senkit nem nézek le, csak zárkózott vagyok.

Na így már kb. 1% az esély, hogy megtalálom a nagy Őt. Mondjuk én bízom az 1%omban, végül is legalább nem 0.

2016. nov. 5. 17:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
ne nagyképűsködj itt nekünk, túl sokat írtál, nem?
2016. nov. 5. 17:23
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha neked 1% az esélyed, akkor nekem mennyi ? én se nem vagyok gazdag, se nem jóképű és időm nekem sincs több :)
2016. nov. 5. 17:24
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
A zártosztályon is biztos vannak lányok.
2016. nov. 5. 17:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy manapság ezért hülyének néznek és inkább az a divat, hogy mindenáron kapcsolatban kell lenni, tökmindegy mit éreznek a másik iránt, de én erre egyszerűen képtelen vagyok, hogy olyannal jöjjek össze, akit nem szeretek.
2016. nov. 5. 17:29
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

Ahhoz képest, hogy mekkora egód van, jól lekicsinyled a saját párkeresési esélyeidet!

Tehát mégsem vagy olyan határozott magaddal szemben!

Egyébként szánalmas a viselkedésed, hogy itt mennyire nagyra tartod magad, mégis itt sajnáltatod magad, hogy csak 1%-nyi esélyed van a leírtak alapján.

2016. nov. 5. 17:36
 6/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hová jársz suliba, milyen szakra? Hol laksz?
2016. nov. 5. 17:37
 7/16 A kérdező kommentje:
21 vagyok, Szegeden lakom.
2016. nov. 5. 17:40
 8/16 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nincs veled semmi baj. ígyis van már annyi tömeggyártási cikk, nem kell hogy te is az legyél. Valóban vonzó tud lenni, ha valaki gazdag, mellette jóképű. Ha tenyleg olyan lányt szeretnél találni aki magadért szeret, akkor ne azzal indíts, hogy hello szia gazdag vagyok. Vannak még értelmes lányok, bár sokszor nem annak mutatják magukat. Legyen önbizalmad, fura ezt igy mondani, de légy tisztába a képességeiddel, legyen egod. Tanulás sport stb. mellett nem is értem hogy vagy ennyire lenéző önmagaddal. Biztos meg fogod azt találni aki megérdemel, csak kicsit vesd bele magad az életbe, bulikba és ne rolexxel járj ismerkedni, mert nem minden arany ami fénylik. Szurkolok neked.

18/l

2016. nov. 5. 17:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 % esélyed van, szóval pont megdupláztad az esélyedet.
2016. nov. 5. 17:53
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Szánalmas ahogy játszod itt a félénk megszeppent, sajnálatraméltó kis herceget, közben meg burkoltan előadod az álompasi karaktert. Biztos nagy egód lehet, de nyugi ismerek pár hozzád hasonló emberkét. Olyanok, hogy képtelenek normális személyiséggel kommunikatívan közeledni a csajokhoz, így inkább eljátsszák a lelkis pasi szerepét (mert mi a könnyebb, mint sajnáltatni magunkat), aztán ha néhány csaj feltűnik a semmiből, hogy valami segítséget nyújtson, egyből kinyílik a csipájuk és közlik az igényeiket. Na az ilyen pasiktól hányingerem van.
2016. nov. 5. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!