Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyjából 1% esélyem van párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyjából 1% esélyem van párt találni, ugye jól sejtem?

Figyelt kérdés

-Egyetemista vagyok, sportolok,zenélek,fejlesztem magam, rengeteg elfoglaltságom, célom van, nincs sok szabadidőm.

-Jóképű vagyok(legalábbis sokan annak tartanak), a családomnak sok pénze van, bár én elsősorban a saját erőmből akarom megteremteni magamnak a dolgaimat.

/Idáig kb. 99% lenne az esélyem, de most jön a lényeg/

-Csak olyan lánnyal jönnék össze,akit őszintén szeretek, az igazira várok, én hiszek abban, hogy egy ember mellett képes lennék leélni az életemet.

Eddig összesen 3 ilyen lánnyal találkoztam, akikkel el tudtam volna képzelni, nekik viszont pont nem kellettem. Ellenben rengeteg olyan lánnyal találkoztam, aki simán összejött volna velem, de egyszerűen semmit nem éreztem irántuk, így meg nem láttam értelmét bármibe belemenni, mivel alapvetően elvagyok kapcsolat nélkül(legalábbis az is jobb,mint olyannal együtt lenni, akit nem szeretek).

-Továbbá nem vagyok egy egyszerű eset, van rengeteg hülyeségem, érzékenyebb vagyok az átlagnál, nem mindig szeretek kimozdulni, nincs sok barátom. Sokan azt hiszik(ezt többektől visszahallottam), hogy valami flegma, nagyképű, elkényeztetett úri fiú vagyok, aki lenéz másokat, pedig valójában senkit nem nézek le, csak zárkózott vagyok.

Na így már kb. 1% az esély, hogy megtalálom a nagy Őt. Mondjuk én bízom az 1%omban, végül is legalább nem 0.

2016. nov. 5. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

Igazából, egyáltalán nem értem az előttem válaszolókat. Ez egy oldal, el mondta magáról a tényeket, negatívakat és pozitív dolgokat is egyaránt. Van önbizalma, tudja mit akar, csak bizonytalan.

Ne ócsároljuk már egymást, mostanság már semmi nem elfogadott, se határozottnak nem lehet lenni, se önbizalom hiányosnak, mert az rossz.

Szóval, rád visszatérve kérdező. Hogy tudsz olyan lánnyal összejönni akit szeretsz? Sehogy, mert senkinek nem adod meg az esélyt, hogy megismerd. Ne csak a felszínen kapirgálj, vesd bele magad abba, hogy nyiss több lány felé és ha valóban megismered őket, akkor lehet beleszeretsz valakibe. Ne légy soha olyan, hogy elzárkózol az olyan lányoktól akikbe úgy gondolod nem tudsz beleszeretni, sose tudhatod mi fog történni.

Sok sikert! :)

2016. nov. 5. 18:19
 12/16 anonim ***** válasza:
a magam nevében tudok nyilatkozni, nálam egy ilyen pasi nem játszik, aki a második mondatban azt írja, hogy a családjának sok pénze van
2016. nov. 5. 19:35
 13/16 A kérdező kommentje:
A családom pénzére nem tartok igényt és amúgy sem azzal a szöveggel ismerkedem, hogy gazdagok a szüleim, nagyképűsködni se szoktam élőben, nem vagyok idióta. Ez egy anonim oldal, ide leírok mindent úgy ahogy van ,mert úgyse itt akarok ismerkedni. De ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnátok, mindenki belém köt, mintha előttetek akarnék felvágni.
2016. nov. 5. 19:46
 14/16 anonim ***** válasza:

"Van önbizalma, tudja mit akar, csak bizonytalan."

Akinek van önbizalma és tudja mit akar, az nem bizonytalan.

Színtiszta logika.

Kérdező, fölösleges álszerénykedned, mert senki nem vevő rá és úgysem ír rád a kutya se.

Ilyen pasi akkor sem kéne, ha ingyen hajítanék utánam.

2016. nov. 5. 19:53
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, erről beszélek én is, ezért van kb. 1% esélyem.

Én nem írtam, hogy akkora lenne az önbizalmam, mert nem is nagy, csak a tényeket írtam le, és nem is akarom ,hogy itt rámírjon valaki. Senkinek nem fogok válaszolni.

2016. nov. 5. 19:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, a hozzáállásoddal, a nagyképűségeddel van a probléma, nem a felsorolt dolgokkal!

Ahogy itt tényleg, álszenteskedsz, az azért irritáló.

Másnak meg pl. ennyije sincs, és még a természet se áldotta meg elfogadható külsővel, akkor ő mit szóljon?

Te meg itt játszod az önsajnálatosdit!

2016. nov. 5. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!