Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen még lehet esélyem valakit találni?
Figyelt kérdés
Eddig csak randik jöttek össze, tartósabb kapcsolat sajnos nem. De ez sajnos nem rajtam múlt. Mindig is azt éreztem, hogy én mindig jobban érdeklődtem a másik iránt, mint én irántam. Mindig mindent úgy alakítottam hogy minden jó legyen, de ők még arra sem voltak képesek hogy ne késsenek 20-30 perceket, engem meg már az ideg kivert, hogy vajon átvertek-e, és nem jönnek. Még soha nem volt részem szerelemben. Még csak szexuális kapcsolatom sem volt, ami amúgy már lett volna, ha lett volna kapcsolatom. Tudom hogy a velem egyidősök fiatalabb lányokra, tinikre vágynak, vagy velem egyidősöknek már van párkapcsolatuk évek óta. Egyre inkább azt érzem, hogy kifutottam az időből, és senkinek se fogok kelleni, mindegy ha már nem is élnék. 26 éves lány2017. márc. 31. 10:07
1/18 anonim válasza:
Kezdj el boros-cola-t vedelni, mint én. Ne törődjél senkivel, ha nem lesz aki dugjon téged, akkor én majd megduglak. Amúgy 26 éves szűz vagyok és nem izgat, hogy nincs senkim, már megszoktam.
3/18 anonim válasza:
Miert vagynanak tinikre a veled egyidosok? :D Azok kezdenek 26 evesen tinikkel, akikkel nem stimmel valami, nyilvan nem kattosokkal akarsz jarni.
4/18 anonim válasza:
A boldogsághoz nem kapcsolat és sok szex, hanem 1980-as évekbeli disco zenék és egy üveg bor, egy üveg cola kell és ennyi.
5/18 anonim válasza:
Nőként nagyon jó esélyed van, ha nem vagy rettenetesen ronda.
Ha faszi lennél, akkor azt mondanám, hogy nem biztos, jó úton haladsz az örök szüzesség útján.
6/18 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy már öreg vagyok, és kifutottam mindenből. Mások meg engem néznek hülyének hogy ennyi évesen még senkim nem volt.
2017. márc. 31. 10:34
7/18 anonim válasza:
Nem értem miért pontoztatok le. Mindegy! Én 26 éves szűz vagyok, munkanélküli voltam eddig többnyire, meg közmunkás, de még se érzem lúzernek magam, sőt idén elkezdett javulni a kedélyállapotom, 217-ben boldogabb vagyok, mint azok az emberek, akik 800 ezeret keresenek nettóban havonta, boldogabb vagyok az összes pasinál, akinek van barátnője, van BMW-je, meg mindene. Nekem csak egy szobám van, az anyámmal élek, de egész nap bort, meg sört iszok, 1970-1990. közötti Disco számokra táncolok és többet nevetek részegen, mint mások józanon. Jobban örülök egy üveg bornak, mint, mások a 800 ezres fizetésüknek és nem értem miért vannak egyesek kétségbe esve, hogy nincsen senkijük. Nekem se volt, nem is lesz, de a boldogsághoz nem kell se szex, se csaj, se pasi, se sok pénz.
9/18 anonim válasza:
Szerintem tulsagosan valogatos lehetsz es zarkozott. Nem olyan ertelemben valogatos, hogy csakis a milliomos jokepu pasassal allsz le, hanem valoszinuleg sok apro baromsagon fennakadsz a masikkal szemben, amit amugy siman lehetne toleralni. Pl egy 20 perces keses utan, ha van magyarazat, boven lehet meg eselyt adni a masiknak. Nyilvan ha rendszeres a dolog, akkor nem. De lefogadnam, hogy van tobb ilyen tok lenyegtelen dolog is, ami nalad mar kizaro ok.
10/18 anonim válasza:
Privátra ugyan miért nem lehet válaszolni egy szintén ugyanilyen idős férfi kedves levelére? Soha nem fogom megérteni, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!