Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem van párt találni? Többi lentebb
Akkor nem igénytelen vagy, hanem nem szeretsz társaságba járni :)
Amúgy meg sajnos eléggé nehéz helyzetben vagy. Nem volt gyanús a párod korábban, hogy ilyet tenne veled?? Azért ez durva, hogy csak így lelépett...... biztos hogy a bíróságon úgy megszívatnám gyerektartással hogy csak na...
Érdemben nem tudok a helyzetedhez hozzá szólni, mivel nem vagyok a korosztályod, 22 éves vagyok. Csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon vigyázz magadra, nehogy kihasználjanak ilyen lehetőségekkel!!!! Illetve ne keress ennyire görcsösen férfit, főleg ne úgy állj hozzá hogy te akkor most férjet fogsz magadnak mert így úgy sem fog menni. Max. ha valakinek elmondod ezeket a lehetőségeket, akkor kihasznál. Ezt meg nem teheted meg sem magaddal, sem a gyerekeddel.
Szerintem most inkább a kisbabával foglalkozz, és 1-2-3 év múlva mikor lesz időd kicsit magaddal is foglalkoznod, sportolnod stb.... akkor kéne jobban erre koncentrálnod.
További sok sikert kívánok neked!!! :)
Persze, hogy van esélyed, csak ezt ne add elő, amit ide leírtál.Maximum annyit, hogy otthonülős férfit keresel.A többi jön magától.És még talán szeretni is fog.
Ha ezt így előadod, lesz rengeteg jelentkező és úgy kihasználnak aztán kidobnak, mint a huzat.Bár, ha ide is így leírod...nagyon leértékeled magad valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!