Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem lesz párt találni?
Két éve elváltam, az én hibámból. (Félrelépés.)
Szakítottunk barátnőmmel, és el kezdtem ismerkedni, de egyelőre nem sok sikerrel.
38 éves vagyok, jelenleg a szüleimnél lakok, (saját szobában), beleadok a rezsibe, fizetem a gyerektartást, ami a fizetésem 40%-a. A gyerekek 11 és 8 évesek, általában havonta egyszer vannak nálam hétvégén.
Átlagos a testalkatom, se nem sovány, se nem kövér, az arcom is leginkább átlagosnak mondható, de a fogaimat már meg kéne csináltatni, kicsit hiányos.
Azt veszem észre, hogy legfeljebb az idősebb nők érdeklődnek irántam, náluk meg gond, hogy nincs saját lakásom, és alacsony a jövedelmem (mármint ami a gyerektartás kifizetése után marad.)
A fiatalabb csajoknál sincs túl nagy sikerem, főleg ha van gyereke, ők már eltartót keresnek szerintem.
Hogy kezdjek ismerkedni?
Kikkel egyáltalán?
Javaslom tanulj meg 1-2 idegen nyelvet és húzz el ebből az országból a francba, mert most az egyik tökéletes receptjét írtad le annak, hogyan ne legyen a farkad soha többé punciban az életben.
Ha jót akarsz magadnak, olyan gyökeresen kell az életeden változtatnod, amit el sem bírsz most képzelni. Menj el az országból. Később majd külföldön ha már keresel is, akkor a külsődet rakd majd rendbe. Ez nem egy pár napos folyamat, ha még szeretnél élni és élvezni is az életedet, akkor ilyeneket kell csinálnod.
36eves vagyok elvaltam.en akartam mert mar nem birtam az elvarasokat.nem vagyok se kover se sovany atlag kinezettel.van 3 gyermekem en nevelem oket egy honapban van talan egy hetvegem mikor nincsenek itt a gyerekek!van h fizet van h nem...meg nem tudok dolgozni mert a legkissebb 18hos.
Szuleimnel lakok.meg jo h csak a fele rezsit fizetem.van autom is.
Ugy veszem eszre h gyakorlatilag senkinek sem kellek.
Csak az olyannak akik meginkabb lehuznak.
Es nem eltartot keresek,csak talpon legyen.olyannak meg en nem vagyok jo.
Hat ez van var minket az elet romantikatlan oldala:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!