Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek, hogy ha szinte ki sem mozdulok itthonról? Vagy 24 évesen már esélyem sem lehet párt találni?

Figyelt kérdés
Ha kimozdulnék se ismerkednék meg senkivel, egy faluban lakom. De diszkókba meg olyan pasik vannak akik tök komolytalanok. Jó tudom 24 éves vagyok, és a pasiknak általában a fiatalabbak kellenek, én meg már öreg vagyok egy tinihez képest.
2016. jan. 30. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
4%
Netes társkeresőről hallottál már? Vagy mozdulj ki egy közeli városba csak úgy sétálni, menj sportolni. NE SAJNÁLTASD MAGAD!
2016. jan. 30. 13:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam, csak megoldást szeretnék találni a problémámra. Netes társkeresővel is próbálkoztam sikertelenül.
2016. jan. 30. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Júúj, ha 24 évesen ezt gondolod, akkor mit gondolsz majd 34 évesen???

Most őszintén, szerinted ebben a korban már ráncos vagy, fájnak az ízületeid, vagy őszülsz? Bocsi, de a kérdésed alapján nagyon el vagy tévedve.

Pont abban a korban vagy, ami gyakorlatilag tökéletes, aki komolyan tervez, annak is jó, aki fiatalságot keres, annak is. A többi már a saját magad által generált probléma. Ha otthon ülő típus vagy, ismerkedhetsz interneten is, sokan ott találják meg a párjukat. Persze csak ha elhivatott vagy. Vagy elmész valami jobb ismerkedős helyre, igényesebb koncertre, és elkezdesz flörtölni.

2016. jan. 30. 13:07
 4/8 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Itt a net például...Vagy konkrétabban ott a face, meg a hasonló közösségi oldalak, vagy itt van akár ez a portál is...(Hát...Ha én ismerkedési szándékbol járnék fel ide, attol tartok, hogy 1-2 nap elmúlta után már nem panaszkodhatnék arra, hogy "nem tudtam összeismerkedni még senkivel sem"...Pedig ez a portál elvileg nemis valami "partnerkereső" oldal...Kedves kérdező, egyszerűen nem értem én, hogy miként csinálod te a dolgokat...)
2016. jan. 30. 13:11
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Ismerkedj itt! :D
2016. jan. 30. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
#5 hogy merészeled ezt kérni, ő nem ismerkedik neten. Akkor talán esélyt adna, hogy megismerne valakit és nem tudna naponta önsajnáltató kérdéseket kiírni.
2016. jan. 30. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdésedben a válasz: mozdulj ki!
2016. jan. 31. 10:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne járj diszkóba, hanem járj paintballozni, mert akkor fel akarod majd pofozni azt, aki jól hátba lőtt és megesik rajta a szíves és már is megismerkedhettek! Szóval talán a helyszínnel van a baj.

Ha falun laksz, akkor szerezzél egy Simpsont, mert az kb mindenkinek van és majd ott járnak csodára az emberek, hogy 24 évesen Simpsonozol és rögtön lesz motorosbanda és ismerkedés is.

2016. jan. 31. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!