Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Instagramos lannyal hogy ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Az egyetemen lattam egy lanyt, irto csinos volt kitunt a tobbiek kozul.

Alapvetoen annyira szep volt hogy nem voltam eleg tokos hogy odamenjek hozza. Viszont azota sosem lattam de veletlenul az egyik ismerosom reven beleakadtam az instagram profiljaba.

Nagyon, nagyon tetszik ez a lany viszont hogy mivel ilyen csinos biztos kapott mar szaz es szaz ilyen szep vagy es megismernelek tipusu levelet facebookon es tarsai. Szoval milyen otletet adnatok nekem amivel esetleg fel tudnam kicsit kelteni az erdeklodeset? Egyetemen nem tudom "veletlenul" osszefutni vele mert nem igazan tudom merre van oraja es hat tobb ezres egyetemen igy nehez...

21/F

2016. jan. 29. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Hallod, engem taszítana, ha egy nő ilyen oldalakon fent lenne. De te tudod. Talán kommentelj a képéhez valamit.
2016. jan. 29. 23:48
 2/4 anonim ***** válasza:
kefeld meg a szertartban
2016. jan. 29. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy instás,szép lánnyal kezdeni mindig nehéz ügy,mivel(pont ahogy írod) népszerűek,napi több 100 bókot kapnak, a zaklatókról nem is beszélve.. gyakorlatilag a neten esélytelen vagy nála(próbálkozni lehet,csak hogy: írsz neki szép üzeneteket a képei alá? Ezzel beálltál a több 100/1000 követője mellé, semmit nem fogsz nála kiváltani. Vagy írsz neki szép üzenetet privátban, ahogy a zaklatók teszik? Jó esetben sablon dumával lekoptat,vagy nem veszi figyelembe,legrosszabb esetben letilt). Hacsak nem "èrdekes"(figyelem felkeltő) a profilod,akkor muszáj lesz élőben keresni vele a kontaktot.. könnyebb,ha van olyan ismerősöd aki ismeri,akkor sok mindent megtudhatsz róla..ha nincs,akkor várnod kell hogy mikor látod legközelebb (de vajon akkor leszel-e elég tökös hogy megszólítsd?) Sajnos, tuti választ nem tudok adni a kérdésedre, mondom, ha van közös ismerősötök, az lehet a siker kulcsa...de azért szorítok hogy sikerüljön :)
2016. jan. 30. 00:13
 4/4 anonim ***** válasza:

1) Linkeld be ide

2) Szívecskézd be az összes képét :3

2016. jan. 30. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!