Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogyan/mikor ismerkedjek?
Napi 12 órát melózok,heti 5 napot,egy plázában őr vagyok. Folyamatosan talpalni kell,beszélgetni tilos,de nincs is kivel,a boltosok lenéznek minket őröket. A fizu semmire nem elég,örülök,hogy megélek. A tovább tanulásom esélytelen,rosszul tanulok és pénzem sincs rá.
Ráadásul ha itt kiderülne,hogy meleg vagyok repülnék. És még ez sem lenne. :(
"Rosszul tanulok" - az ilyen szöveget el kell felejteni, mivel a helyesírásod klasszikkoal jobb a magyar átlagnál, sztem önértékelési problémáról lehet szó. Felejtsd el ezt a hülyeséget, tartsd meg belőle a szerénységet, és 12 óra talpalás helyett keress dinamikusabb munkát. Meg fogsz könnyebbülni.
A "bótosokról" szóló rész nagyon vicces volt, sokat nevettem.
Az iskola sok mindent elronthat, de próbálj meg az új ismeretek megszerzésénél NE tanulni, hanem csak próbáld megérteni a dolgokat. Én nyelvet javasolnék, nézz rajzfilmeket németül, angolul és ragadni fog.
Mivel a munka megbecsülése nem mostanában fog megváltozni, én a külföldet is bátran javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!