Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek szerintetek?
Figyelt kérdés
23 éves duci làny vagyok egy màsfél éve nincs senkim
Igazsàg szerint nem is nagyon jàrok sehova és a tàrskereső oldalak sem vàltak be nekem mit tudnàtok tanácsolni mit tegyek hogy legyen pàrom? Most elkezdtem fogyokúràzni is hàtha sikeresebb leszek ezen a téren vékonyabban és csinosabban
2015. nov. 28. 19:36
1/3 anonim válasza:
Ha elkezdtél fogyókúrázni, akkor be fog érni annak a gyümölcse. különben vannak férfiak akik a duci lányokat kedvelik! :) Fel a fejjel! Nem szabad feladni! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi remélem úgy lesz
2015. nov. 28. 19:47
3/3 anonim válasza:
Próbálj társaságba menni, és amíg nem vagy elégedett magaddal addig női edzoterembe járj. Három négy hónap alatt simán le tudsz fogyni, nekem is sikerült :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!