Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők állításuk szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők állításuk szerint érzelmekre, szerelemre vágynak, akkor általában miért hajtják el az olyan férfiakat, akik szintén?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, sokkal több ember találhatna egymásra és lehetnének kapcsolatban, mint ahányan vannak, de ez elé akadályt gördít a rendkívül furcsa női gondolkodás. Amit mondanak és amit gondolnak, az két totálisan különböző dolog, úgy érzem.

Akikről lerí, hogy nem lennének jók társnak, férjnek, apának, azok szinte mindig találnak nőt viszonylag könnyedén, akiről pedig süt, hogy le lehetne velük élni egy életet is, annyira jó partnerek lennének, azok meg sokszor egyedül tengődnek.

Rengeteg olyan ember van egyedül, akik tulajdonképpen ugyanarra vágynak, de elkerülik egymást. Simán összejöhetnének, de mégsem így történik.

Akik pedig összejönnek, idővel kiderül, hogy nem passzolnak. Pedig ezt az egészet nagyon könnyen helyes útra lehetne terelni, és csak egy dolog kéne hozzá: hogy mindenki legyen 100%-osan tisztában azzal, hogy mire vágyik.

Ki mit gondol erről? Ugye más is úgy látja, hogy rengeteg fölösleges körtől kímélnénk meg egymást, ha ez így lenne?

2017. márc. 27. 10:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen érthető vagy, és elviekben igazad van, egyszerűbb lenne így.

De (és most jön a lényeg):

Azt nem befolyásolhatjuk, kibe szeretünk bele, kihez vonzódunk, stb.

Ha fejben el tudnánk dönteni, az nyilván jó lenne, de ez nem így működik.

Próbáltam már így. Adtam esélyt olyannak (nem 1nek), aki elviekben (tehát hozzáállás, gondolkodásmód) megfelelt volna, de nem ment a dolog. Üresnek éreztem az egész helyzetet, hiányzott az a plusz. Olyan erőltetett volt, na. És nem mindenki tudja magára erőltetni, amihez belülről nem érez késztetést.

Ugyanígy a másik fele. Ha beleszeretünk valakibe, akibe nem kéne, azt nagyon nehezen tudjuk elengedni. Léptem ki úgy kapcsolatból. Minden ellene/ellenünk szólt, és bár a fejemben elrendeztem és tudtam, hogy ez a legjobb döntés, minderről hiába győztem meg magam, attól még azt éreztem, belehalok. Mert egyszerűen szerettem.

Na ezek azok a dolgok, amiket nem tudunk irányítani, nem gombnyomásra történnek.

Ha így lenne, nem szenvedne senki, nem lenne szakítás, megcsalás, válás, élne mindenki boldogan.

2017. márc. 27. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Mert egy kapcsolatnak nem ez az egyetlen feltetele, hogy en komolyat akarok, a masik is es akkor minden oke es minden happy. Nekem minden teren idealis parom van, de nem ez volt nekem sem az egyetlen "elvarasom", hogy legyen komoly a parom es kesz, eleve ezek altalaban kesobb derulnek ki, mert nem randizom valakivel honapokon keresztul, altalaban 2-3 het alatt maximum el tudom donteni, hogy akarok-e vele jarni, ugyanis a legelejen fontosabb, hogy mennyire erdekes, ertelmes, vicces ember a masik es mennyire erezzuk jol magunkat, nyitott-e a masik valtozatos programokra es nem csak mozi vagy otthonules a valasztek, szoval egy kapcsolat legelejen baromira nem az erdekel, hogy milyen apa meg ferj lenne a masikbol. Ez vagy kiderul kesobb, hogy lehet vele komolyan is tervezni, vagy nem.
2017. márc. 27. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Röviden: egyaltalan nem ertek veled egyet.

Egyreszt hagyjuk mar az altalanositasokat! Valoban letezik az a reteg, akikröl irsz.

Azert erdekelne, hogy te mi alapjan iteled meg, hogy valaki jo csaladapa/ferj/partner stb?

Miert nem talalnak egymasra, amikor ugyanarra vagynak? Mert nem teljesen ugyanarra vagynak! Mert lehet egy lany is kedves aranyos, törödö, figyelmes... , de ha nem rendelkezik a megfelelö külsövel, drasztikusan csökkenni fognak eselyei. Es ebben azt tapasztaltam, hogy a nök kevesbe felületesek, mint a pasik! Ha pasikent tehat ilyen tulajdonsagokra vagysz, erdemes körülnezned, hatha eszre sem vettel egy ragyogo embert felületes tekinteteddel! Es az a lengen öltözött csaj, aki felmeztelenül es felreszegen riszalja magat egy szorakozohelyen sem feltetlenül egy könnyüverü szajha, hanem lehet egy születesnapjat ünneplö orvostanhalgato, akiböl egyszer fantasztikus szakorvos es meg jobb csaladanya lesz! Vagy tenyleg egyszerüen csak egy igazi r1b4nc! Pont ez a gond az elöiteletekkel! Ahhoz, hogy legalabb valamennyire meg tudd itelni, hogy milyen lehet a masik, közelebbröl kell megismerni. A nagy arcnak tünö vallalkozo/motoros is lehet egy figyelmes, odaado barat es tars, de messziröl vakarod a fejed, hogy az a gyönyörü szökeseg mellette miert is tünik oly vidamnak, amikor ö egy felületes macho, a csaj pedig egyertelmüen a penzre hajt. Jobban megismerve, lehet kiderül, hogy amikor megismerkedtek a srac meg tanult, a lany mar elkezdte sikeres karrierjet es eppn azon kacagnak, hogy imadott cicajuk (aki egy agyban alszik velük) milyen hülye kepett vagott reggel, amikor egyszerre csuklott es asitott! Amugy ezt le kellett irnom! Aki meg nem hallott ilyet, ez a vilag legedesebb hangja!!!

Visszaterve es összefoglalva: Az altalanositas ugyanolyan felületes, mint, amit a kerdesedben kifogasolsz a tarsadalomban.

A felesleges körökröl pedig: A magam neveben beszelve: Igyekeztem tanulni hibaimbol es fejlödnöm. Kudarcaim es abbol nyert tanulsagaim is hozzajarultak ahhoz, aki most vagyok. Szerintem ezek a tapasztalatok, zatonyra futott parkapcsolatok nagyban hozzajarultak, hogy baratnömmel boldogan es harmonikusan lehetünk együtt.

2017. márc. 27. 11:16
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Általában külsőre ronda férfiak mondják ezt, mikor jó csajt akarnak.
2017. márc. 27. 11:51
 5/12 RoseTyler ***** válasza:
84%

Nem ésszel választunk párt, hanem ösztönből. Megvannak a jól bevált szempontok, amik tudat alatt működnek. A genetikailag jól passzoló párok így találnak egymásra, és nem úgy, amit pedzegetsz. Nem véletlen, amikor "kémiát", "szikrát" meg hasonlókat szoktak emlegetni. Ezért próbálják meg együtt olyan párok is, akik amúgy felületesen szemlélve nem passzolnak. Azért rohadtul nem mindegy, kivel csinál az ember gyereket! Hiszen a gyereknek is meghatározza a későbbi életét, hogy milyen genetikai örökséget kap.

Hiába nem veszik ezt sokan figyelembe, de ugyanolyan biológiai lények vagyunk, mint a többi faj körülöttünk. A fajfenntartásunk pedig csúnya kudarcra lenne ítélve, ha teljeskörűen beleszólhatnánk és mindig az épp aktuális kulturális és egyéb szeszélyeink alapján művelnénk.

2017. márc. 27. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:
33%

Mert arra vágynak, csak nem mindegy a csomagolás. Sajnos a mai világban az emberek túlnyomó többsége felületes, így a külsőségek alapján (ahogy a #3-as is írta) ítéli meg a másikat. Viszont én nem gondolnám, hogy a nők kevésbé lennének felületesek, ehhez semmi köze annak, hogy ki milyen nemű.

Ilyen világban élünk, ha nincs jó marketinged, a társkeresésben nem leszel sikeres. Ahogy a boltban a hátsó sor felső polcán levő mosóport sem fogják sokan kipróbálni, inkább megveszik a szem előtt levő, tévében, rádióban agyon reklámozott társát.

2017. márc. 27. 12:09
 7/12 anonim ***** válasza:
17%
Nagyon egyszerű a válasz. Azért, mert azok a férfiak, akikre a nők elmondásuk szerint elméletben vágynak, a gyakorlatban egy fikarcnyi szexuális vágyat sem ébresztenek bennük. Az hosszútávú együlélésre alkalmatlan, érzelmileg elérhetetlen, rosszfiú típusú férfiak viszont annál inkább.
2017. márc. 27. 13:21
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
Ha az érdekel, hogy mire vágynak a nők, semmiféleképpen se egy nőt kérdezz meg, hanem egy sikeres csajozót. A nők egy részének fogalma sincs, hogy mit akar. A másik részük, meg behazudja azt, ami szerinte jól hangzik.
2017. márc. 27. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Mert többségük egy domináns, férfias férfitól vár érzelmeket, nem egy sírós kisfiútól.
2017. márc. 27. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

"állításuk szerint érzelmekre, szerelemre vágynak"

És ott egy férfi, akibe nem tud beleszeretni, mert nem jön be neki. Nyilván ekkor a nő részéről nincs szerelem, tehát nem felel meg a fenti "vágyainak".

Nem értem, miért furcsa, ha elhajtja. Az lenne a furcsa ha miközben szerelemre végyik, összejönne valakivel, akibe nem szerelmes.

2017. márc. 27. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!