Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem vágynak a szerelemre?
Még sosem találkoztam olyan férfival aki nem csak dugásra akart volna használni. Mindegyik csak arra megy, hogy a kapcsolatunk(már ha sikerül összejönnünk) csak szexualitásból álljon. Véleményem szerint ez csak egy plussz, nem a világ közepe. Negatív kommenteket megelőzve, nem vagyok túlsúlyos, sportolok. Tudok főzni.
20/L
képzeld vágyok rá de inkább vagyok egyedül minthogy egy bipoláris nő szeszélyi tegyenek tönkre mint egy felmosórongyot.
24/F
A főzés manapság már senkit nem érdekel szerencsére, az értelmes férfiak maguk is tudnak főzni, így nyilván nem ez fog dönteni, hogy kellesz-e valakinek komolyan vagy sem.
Egyébként meg én pont úgy tapasztaltam, hogy még az is lehet simán szerelmes, aki azt mondja, hogy őt ez nem érdekli.
Nem nem vágynak rá, egyszerűen nem szeretnek beléd.
Én vágynék rá,csak velem meg szóba sem áll egy nő sem,mert nem születtem helyesnek...
25/F
2.
Biztos csak szexre vagyok jó :D Végülis senkinek nem kell ezek szerint egy racionális ambíciózus nő :D
Szar NEKED akkor.
Az előzőek már leírták a lényeget és a lehetséges dolgokat:
-rossz helyen ismerkedsz
-rossz fajta férfiakhoz vonzódsz
-nagyok az elvárásaid
-rosszul értelmezed a férfiak által küldött jeleket
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!