Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem vágynak a szerelemre?
Még sosem találkoztam olyan férfival aki nem csak dugásra akart volna használni. Mindegyik csak arra megy, hogy a kapcsolatunk(már ha sikerül összejönnünk) csak szexualitásból álljon. Véleményem szerint ez csak egy plussz, nem a világ közepe. Negatív kommenteket megelőzve, nem vagyok túlsúlyos, sportolok. Tudok főzni.
20/L
Én vágyom rá, csak soha nem jön össze, és nagyon rosszul tud ez esni nekem, ezért jobb ha nem is keresem a szerelmet.
Persze én dugni sem akarok érzelmek nélkül.
26-os: a 10-es valószínűleg nem fiatal lány, csak odaírta...
Nagyon nem ez az a korosztály, amelyik úgy gondolkozik ahogy #10-es, én inkább azt látom, hogy olyan jó 10 évvel később látják csak be :)
Érdekes, én kb 2 olyan pasit ismerek, akik nem vágynak szerelemre, a többi férfi ismerősöm mind érzékeny belül, és normális, szeretetteljes párkapcsolatot szeretne (vagy már olyan van neki)
20-24 év körüli pasi haverjaim vannak, szóval pont ez a korosztály.
Valamit nagyon rosszul csinálsz.
Én vágytam a szerelemre exemnél (azóta egyedül vagyok). 3 hónap után nem feküdtem le vele, pedig ő akarta és dobott (azért nem, mert 3 hónap alatt 3x volt hajlandó találkozni annak ellenére hogy 30 percre (gyalog) laktunk egymástól. Egyetemen indult a kapcsolat és nyár volt).
Mindkét nemnél vannak példák és ellenpéldák ne általánosíts, hidd el ha keresel találni fogsz számodra is megfelelőt. Az én esetemben a lány akarta csak a szexet szerelem nélkül, de tudom hogy egyszer megtalálom a nagy Őt.
Szerintem át kellene gondolnod azt, hogy kit keresel és mit vársz egy kapcsolattól. Elképzelhető, hogy csak rosszul határoztad meg az igényeidet. Ha neked a "férfi" a magas, sportos, jóképű, nagy dumás embereket jelenti és csak velük állsz szóba, akkor valóban nehéz dolgod lesz. Ebben a korosztályban ez a típus pont a trófeagyűjtési időszakát éli, nem nagyon szeretne komoly kapcsolatot (tisztelet a kivételnek).
Ha viszont nem ez a helyzet, akkor magadon kellene változtatnod. Lehet, hogy túl kihívóan öltözködsz, sminkelsz, viselkedsz. Bár nekünk férfiaknak ez tetszik, viszont így nem azok fognak megtalálni, akik komoly kapcsolatot akarnak.
a világ közepe ott van a te p.ncidban ,vagy mégsem ?
ez itt a nagy kérdés baby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!