Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak rá a szerelemre?
Először is nagyon de nagyon kérlek titeket, hogy normális válaszokat adjatok. Ne olyat, hogy szedd már össze magad, te szerencsétlen... stb.
Rövid leszek:
Tavaly volt egy nagyon csúnya válásom. Megcsalt a nejem...
Egy másik városba költöztem haveromhoz. Új munkahely, új élet. Látszólag tényleg minden jó. Hiszen imádom az új munkahelyemet, sportolok, edzőterembe járok. Csak hát nem érzem jól magam a bőrömben.
Szeretnék egy nőt. De nem tudom merre indulhassak el, mert olyan munkát végzek, ahol nagyon kevesen vagyunk és csak férfiak. Tehát a munkahely kilőve.
Edzőterembe járok, 99%, hogy csak fiatal srácok, férfiak járnak oda. De igazából nem is a csajozás az elsődleges célom. Rendbe akarom szedni magam fizikailag, kiézetileg, mert a volt nejem mellett eltunyultam, meghíztam, de lefogytam 10 kg-ot :DD
Sportolok is, de valahogy az se jó csajozós hely, mert ugyan vannak lányok, de a korosztály nem éppen megfelelő. Vagy fiatalabbak 10-15 évnél, vagy ennyivel idősebbek. 31 vagyok.
Tehát. Megvan mindenem igazából, jó munkahely, szeretnek ott, jó a fizetésem, mozgok, küzdősportot űzök szívvel lélekkel, de olyan nőt nem találok egy társaságban sem, akivel elkezdhetnék valamit...
Merre induljak el? Egyáltalán kell keresni??
Sokan mondták már, de tényleg nagyon sokan, hogy eljön az ideje. És ha keresem, kutatom a párom, akkor távolabb "lököm" őt. EZ VALÓBAN ÍGY LENNE? Túl sokan mondanak ilyet. Csak én félek, ha nem "nőzök", akkor nem is találhatok a szeretett nőmre.
Tanács? Írjon bárki.
UI.: Annyit azért el kell mondjak, hogy jó embernek tartom magam. Őszinte vagyok, kedves, jól nézek ki. Szerintem. És mások szerint is. Egy bajom van, nem vagyok egy túl nagy társasági lény. Szeretek értelmes dolgokról beszélgetni, megvitatni dolgokat, de nem vagyok az a party-arc, aki röhög mindenen, ami elhangzik és dumál a "semmiről".
Ezt azért írtam le, mert aki azt tanácsolná, hogy járjak el haverokkal bulizni: rossz ötlet. Nem vagyok barátgyűjtő. Van 1-2 barát, akikkel eljárok, de ritkán, mert ők nagyon foglaltak.
Van egy 21 éves lány ismerősöm, akinek pont ez tetszik bennem...
Arra is nagyon kíváncsi lennék, hogy erre tényleg NEM SZABAD RÁGÖRCSÖLNI?
Van egy 35 éves barátom, ő sosem volt házas, lehet már nem is lesz, de ő is a huszonéves csajokra hajt, semmi para nincs ezzel. Örülj neki, hogy ez tetszik neki. Ha meg le tudsz tagadni 5 évet, tagadjál!
Ha meg nagyon nem megy, adj lejjebb az elvárásaidból!
Ez hülyeség amit a kettes ír, akkor lenne ő konkurencia, ha ugyanarra a csajra hajtanánk, aminek kb. 0.00001% az esélye, de lehet még annyi se, mert most nem hajtok senkire. A haverokkal mi megosztunk mindent egymás között.
Amúgy vannak ilyen tréningek, pl. Project Budapest, de annyira nem hiszek ebben. Nőzni amúgy mindannyian utálunk. D..ni azt szeretünk, csak mire odáig eljutunk...
Uhh! Lehet van itt némi féreértés. :D
1. A 21 éves lányra NEM hajtok. Barátok vagyunk. Nem kell ezt kihozni belőle, főleg, hogy nem is írtam ilyet.
Egy lánnyal szóba lehet állni úgy is, hogy nem akarom lefektetni...
2. Senki se mondta, hogy a házasságomban én nem voltam hibás! Nem ez a lényeg. Sokat tanultam a volt házasságomból, nagyon sok hibámra rájöttem, őrült nagyot fejlődtem... én a jövőbe tekintek, nem a múltba! :) Tehát ez igazából még csak nem is érinti a témát. :)
Kedves 4-es:
"Egyébként amikor direkt találni akartam magamnak valakit, akkor még kevésbé működött. Talán én is túl görcsösen viszonyultam mindenhez, a másik félhez, stb., és így nem is tudtam magam soha elengedni, ez volt mindig a fő probléma."
Nem tudom hanyadik vagy, aki ezt erősíti meg. Mármint azt, hogy nem szabad túlságosan is erőltetni.
Arra már rájöttem, hogy sem a melóban, sem a sportban nem tudok úgy teljesíteni, ahogy úgymond "elvárom" magamtól, mert annyira tönkre tud tenni idegileg, lelkileg, hogy úgy érzem semmire se vagyok jó. Na ez így sz..r. :DD
De nem tudom mindig elengedni az egyedüllét időszakát. Van amikor megy, van amikor nem. Az elmúlt 2 hétben megint nem megy.........
Szia!
Én is 21 vagyok, mint a fentebb említett lány ismerősöd. Én azt gondolom, hogy k..va szar egyedül lenni, persze ideiglenes jó, de az ember egy társas lény és szükségünk van magunk mellé valakire, aki mindenben támogat minket, mellettünk áll, fogja a kezünket... Lehet, hogy nyáladzósan hangzik, de ez tényleg így van.
Elsősorban én is az internetet ajánlom, ha van valami szenvedélyed, akkor csatlakozhatsz valami csoporthoz, fórumhoz.
Nem tudom, hogy miért nem szeretnél 10 évvel fiatalabb lányokkal ismerkedni -ez ilyen elvi dolog, vagy tapasztalat, vagy csak szimplán éretlennek gondolsz minket, de egyet elárulhatok: sok korombeli lány sokkal jobban vonzódik az "idősebb" férfiakhoz, mert ők már nem tapasztalatlanok, nem hisztiznek, komolyságra vágynak, nem tinglitangliznak.
És nem -lenne- szabad rágörcsölni, akármikor sikerült ismerkednem, az mindig akkor volt, amikor laza voltam. Tudom, könnyű mondani, pedig én is ez a rágörcsölős kattogós típus vagyok.
Remélem segítettem egy kicsit :)
Köszönöm neked is a választ utolsó hozzászóló! :))
Nem mondtam, hogy nem szeretnék fiatalabbal ismerkedni.
De a leányzó tényleg csak a barátom. Jókat dumcsizunk, segítsük egymást, amiben lehet, hol ebben a baj, vagy hiba? Nem úgy érzünk egymás iránt. Van fiú-lány barátság is. Nekem nem is egy lány barátom volt.
Szóval megcsalt a nejed. Ez nem túl szerencsés ómen, mert azt jelenti, hogy valószínűleg nem érezte nőnek magát melletted. Ha pedig így volt, az azért volt, mert még a házasságban sem tanultál meg a nők nyelvén. Anélkül meg ugyanannyi az esélyed, mint a tapasztalatlan fiúcskáknak.
Ami rágörcsölést illeti, szerintem butaság. Abból ered ez a tévhit, hogy aki nem görcsöl, az nem éli meg tragédiaként a kudarcot. Az agyunk pedig azt jegyzi meg, ami nem várt esemény. Ha rágörcsölsz, nem várt esemény a kudarc, és akkor MINDET megjegyzed. Aki nem görcsöl, nem jegyzi meg mindet, és kevesebbnek tűnik a kudarca. Ha pedig kevesebbnek tűnik, bátrabban fog újra hadba szállni. Ha pedig bátrabban fog újra hadba szállni, akkor hülyeséget beszélsz, Miquel, mert ekképpen mégiscsak előnyt jelent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!