Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni a spontán szerelemre vagy keresgélni kell?
Nagyon nehezen leszek szerelmes, ritkán találkozom olyan férfival, aki igazán megfog. Eddig összesen kétszer voltam szerelmes, több mint 2 éve szakítottam az utolsó párommal, azóta nem volt senki, aki bármilyen érzelmeket kiváltott volna belőlem. Próbáltam a netes ismerkedést is, de nem vált be, valahogy olyan erőltetett volt az egész, nem olyan mintha magától alakulna ki a szerelem. Másrészt nem járok gyakran olyan helyen, ahol ismerkedni lehet. Munkahely, szórakozóhelyek szintén nem alkalmasak erre.
Mit gondoltok? Van értelme szándékosan keresgélni vagy érdemes várni, hogy magától jöjjön a szerelem?
Ha online társkeresőn keresel megadhatod a hajszálak számát is az igényeidnek megfelelően. Jelképesen szólva.
A kérdést nem írtad volna ki ha nem érdeklődnél egy kapcsolat után. Tehát vágysz egy társaságra. A kérdés hogy a társad mennyire alkalmazkodó ha te nem vagy az!
Ez a "jön a szerelem" kifejezés annyira khm.
Ha már ennyire ritkán fog meg valaki, akkor mire magától meghozza a te oldaladról vélt "szerencse" vagy az "élet" azt a valakit akibe bele szeretsz, addigra megöregszel az is lehet.
Ha nem jársz olyan helyeken ahol kialakulhatna, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy ahol van esélye a másik nemnek megtenni az első lépést, ha már te lusta vagy, meg finnyás, hogy neten se jó, akkor nem tudom mit vársz...
Ha én tudom magamról, hogy a nők 80%-a nem tetszik, mondjuk a túl átlagos stílusuk miatt, akkor végig tudom gondolni azt, hogy mennyire kicsi az esély arra, hogy egy olyan megtaláljon, aki nekem is tetszik.
Figyelj, a Te javadat is szolgálja az, hogy Te is nyitott szemmel jársz, több esélyt adsz a dolognak. Mivan ha aki számodra tökéletes mindent megtesz, hogy találjon valakit, de úgymond elbújsz előle és várod a magic-et, hogy az majd összehoz titeket? Szerintem ez nem jó hozzáállás...
Szerintem neten nem lehet ismerkedni komolyabban. Ha a mindent elsöprő szerelemre gondolsz arra a feltétel nélküli igazi csiklandozó boldogságra, az egyszer majd jön Veled szemben az utcán, vagy bárhol. Először szimpátia lesz, majd egyre erősödő vonzalom (erős szívdobogás,kézremegés,zavartság, egy őrület:)) és a végén az őszinte, mély érzelem. Ezt ki kell várni, nem szabad megalkudni, viszont fokozottabb a dolog ha már az elején kölcsönös, viszonzott a dolog. Az elég ritkán adatik meg, és nehezen felejthető.
Te csak legyél mindig csinos,vidám és a kisugárzásoddal meg fogod találni azt aki lehet most éppen Téged keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!