Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes várni a spontán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes várni a spontán szerelemre vagy keresgélni kell?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen leszek szerelmes, ritkán találkozom olyan férfival, aki igazán megfog. Eddig összesen kétszer voltam szerelmes, több mint 2 éve szakítottam az utolsó párommal, azóta nem volt senki, aki bármilyen érzelmeket kiváltott volna belőlem. Próbáltam a netes ismerkedést is, de nem vált be, valahogy olyan erőltetett volt az egész, nem olyan mintha magától alakulna ki a szerelem. Másrészt nem járok gyakran olyan helyen, ahol ismerkedni lehet. Munkahely, szórakozóhelyek szintén nem alkalmasak erre.

Mit gondoltok? Van értelme szándékosan keresgélni vagy érdemes várni, hogy magától jöjjön a szerelem?

2017. jan. 5. 00:30
 1/5 anonim válasza:
64%

Ha online társkeresőn keresel megadhatod a hajszálak számát is az igényeidnek megfelelően. Jelképesen szólva.

A kérdést nem írtad volna ki ha nem érdeklődnél egy kapcsolat után. Tehát vágysz egy társaságra. A kérdés hogy a társad mennyire alkalmazkodó ha te nem vagy az!

2017. jan. 5. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Türelmesen keresgéld a spontán szerelmet. Minden egy szikrával akarom mondani sziával kezdődik. Az teljesen mindegy, hogy hol érkezik. A netes társkeresés szerintem semmivel nem erőltetettebb, mint más ismerkedő helyszínek. Mi az ha nem erőltetett, ahogy a szórakozóhelyeken próbálkoznak felszedni? Vagy bárhol máshol. Addig tűnik valami erőltetettnek, amik nem jön valaki olyan, akit nem akarsz majd annak érezni.
2017. jan. 5. 00:49
 3/5 opened paradise ***** válasza:
58%
Szerintem ez mindig akkor jön,mikor nem számítasz rá és épp "feladtad".
2017. jan. 5. 01:34
 4/5 Taushi ***** válasza:

Ez a "jön a szerelem" kifejezés annyira khm.

Ha már ennyire ritkán fog meg valaki, akkor mire magától meghozza a te oldaladról vélt "szerencse" vagy az "élet" azt a valakit akibe bele szeretsz, addigra megöregszel az is lehet.

Ha nem jársz olyan helyeken ahol kialakulhatna, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy ahol van esélye a másik nemnek megtenni az első lépést, ha már te lusta vagy, meg finnyás, hogy neten se jó, akkor nem tudom mit vársz...

Ha én tudom magamról, hogy a nők 80%-a nem tetszik, mondjuk a túl átlagos stílusuk miatt, akkor végig tudom gondolni azt, hogy mennyire kicsi az esély arra, hogy egy olyan megtaláljon, aki nekem is tetszik.

Figyelj, a Te javadat is szolgálja az, hogy Te is nyitott szemmel jársz, több esélyt adsz a dolognak. Mivan ha aki számodra tökéletes mindent megtesz, hogy találjon valakit, de úgymond elbújsz előle és várod a magic-et, hogy az majd összehoz titeket? Szerintem ez nem jó hozzáállás...

2017. jan. 5. 02:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem neten nem lehet ismerkedni komolyabban. Ha a mindent elsöprő szerelemre gondolsz arra a feltétel nélküli igazi csiklandozó boldogságra, az egyszer majd jön Veled szemben az utcán, vagy bárhol. Először szimpátia lesz, majd egyre erősödő vonzalom (erős szívdobogás,kézremegés,zavartság, egy őrület:)) és a végén az őszinte, mély érzelem. Ezt ki kell várni, nem szabad megalkudni, viszont fokozottabb a dolog ha már az elején kölcsönös, viszonzott a dolog. Az elég ritkán adatik meg, és nehezen felejthető.

Te csak legyél mindig csinos,vidám és a kisugárzásoddal meg fogod találni azt aki lehet most éppen Téged keres.

2017. jan. 5. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!