Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha már nagyon vágyok a szerelemre? Be lehet valahogy vonzani?

Figyelt kérdés

16 éves koromban voltam először szerelmes, de halálosan. Azóta viszont valahogy nem akar összejönni a dolog senkivel. Néha van olyan, aki tetszik külsőre-belsőre is, de mindig van valami, ami nem stimmel. Volt olyan, hogy csak szexet akart volna a pasi, volt egy, aki még nem volt túl az exén, volt, aki nagyon vallásos volt, és ez probléma lett volna, ilyesmik.

Szerintetek érdemes egyáltalán ismerkednem bárkivel is? Vagy majd úgyis teljesen váratlanul jön a szerelem? Mert belefáradtam már a sok zsákutcába. :/

20/L

2016. márc. 24. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Azzal segíted a legjobban, ha nem feszülsz rá.
2016. márc. 24. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
9%

Please javíts ki, de ugye a zsákutca az 175 alatti?

Esetleg nem olyan divatlapból előrángatottan jóképű és arányos?

Esetleg simán dolgozó, honpolgár valami nem "sexy" melóval?

Igen, gondolom elég sok zsákutca van a környékeden.

2016. márc. 24. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled kedves kérdező, sok lánnyal kavartam már mégis egyet szerettem igazán, több mint egy éve egy lány sem fogott meg érzelmileg, egyszerűen nem éreztem azt amit kellett volna, talán közelebb kéne engedni őket, ami nem egyszerű:)
2016. márc. 24. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nőként hidd el meg könnyebb dolgod van mint férfiként, van akinek meg ennyi sem jut sot..
2016. márc. 24. 22:05
 5/8 Noren1989 ***** válasza:

Bevonzani egy picsogó nő még nem tudott semmit sem. Kezdj valamit az életeddel, foglald le magad, tanulj, dolgozz, építs ki egzisztenciát.

26/F

Ismerkedni mindig érdemes.

2016. márc. 24. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam mint te, korábban életemben csak egyszer voltam szerelmes, és nagyon vágytam már rá hogy újra az legyek, aztán amikor már teljesen lemondtam róla, mégis megtörtént. Az már más kérdés, hogy nem lehetünk együtt, de még így is nagyon örülök, hogy még képes vagyok erre az érzésre. Szóval a lényeg, hogy nyugodtan ismerkedhetsz, de csak lazán, ne keresd mindenkiben a nagy Ő-t! Előbb-utóbb úgyis jön valaki, aki spontán kiváltja belőled ezeket az érzéseket! :)
2016. márc. 24. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:

34 vagyok, minden vágyam szerelmesnek lenni, talán ezt szeretném a legjobban. Mesélik,hogy hű meg há és uuu, de én már kezdem azt hinni, hogy nem létezik, kihalt a dinókkal és az egyszarvúakkal együtt.

Be lehet vonzani persze, de nem úgy, hogy feszengsz rajta, csak hinni kell benne, azt hiszem nekem ez a hit, ez nem megy már :(

2016. márc. 25. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
fel kell hívni vmelyik tv-s tedd a kezed a tv-re műsort, és bevonzza majd neked a szuper jó pasikat, bár az is lehet, h nem kéne annyira válogatni. :)
2016. márc. 26. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!