Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már nagyon vágyok a szerelemre? Be lehet valahogy vonzani?
16 éves koromban voltam először szerelmes, de halálosan. Azóta viszont valahogy nem akar összejönni a dolog senkivel. Néha van olyan, aki tetszik külsőre-belsőre is, de mindig van valami, ami nem stimmel. Volt olyan, hogy csak szexet akart volna a pasi, volt egy, aki még nem volt túl az exén, volt, aki nagyon vallásos volt, és ez probléma lett volna, ilyesmik.
Szerintetek érdemes egyáltalán ismerkednem bárkivel is? Vagy majd úgyis teljesen váratlanul jön a szerelem? Mert belefáradtam már a sok zsákutcába. :/
20/L
Please javíts ki, de ugye a zsákutca az 175 alatti?
Esetleg nem olyan divatlapból előrángatottan jóképű és arányos?
Esetleg simán dolgozó, honpolgár valami nem "sexy" melóval?
Igen, gondolom elég sok zsákutca van a környékeden.
Bevonzani egy picsogó nő még nem tudott semmit sem. Kezdj valamit az életeddel, foglald le magad, tanulj, dolgozz, építs ki egzisztenciát.
26/F
Ismerkedni mindig érdemes.
34 vagyok, minden vágyam szerelmesnek lenni, talán ezt szeretném a legjobban. Mesélik,hogy hű meg há és uuu, de én már kezdem azt hinni, hogy nem létezik, kihalt a dinókkal és az egyszarvúakkal együtt.
Be lehet vonzani persze, de nem úgy, hogy feszengsz rajta, csak hinni kell benne, azt hiszem nekem ez a hit, ez nem megy már :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!