Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, tapasztalatotok mostani társkeresésről?
" tegnap 22:16"
Teljesen egyetértek, tökéletesen leírtál mindent. Sok időbe került hogy a lányok iránti jóhiszeműségem átforduljon különös óvatosságba. És nem azért történt mindez, mert én rossz ember lennék és gyűlölném őket. Kiharcolták maguknak.
igazából én úgy tapasztalom, hogy álomvilágban hercegnőt játszik a legtöbb, és ez alapján él. Csak elvárások vannak, egy hossz úlista, ha meg nem egyezik valaki a listán szereplő dolgokkal, akkor egyből rohan a következő pasashoz.
Soha nem kezdeményeznek, mindig a pasi csináljon mindent. kezdeményezzen, beszélgessen, bár a többség nemigen tud miről, mert gondolatai sincsenek. Ha a pasi nem keresi, akkor simán képes szó nélkül tovább lépni, mert nem kitartó, mivel van más. felelősséget egyik sem vállal az érzéseikért, neked kell kitalálni, mert ahelyett hogy kimondaná vagy muitatná, elcs*szett jeleket küld.
tapasztalom. Könnyebben elérnek dolgokat és el is nézik.
feminista? nembaaaj. a pasi meg soviniszta disznó.
Ha a lányokkal kipróbálja? nembaaj, csak kíváncsi. A psai meg egyből homokos. Ingyen diszkóznak,, de nem egy olyannal ismerkedtem, aki más pasi pénzén diplomázott le. Neked meg ha sz*r munkád van, akkor elmehetsz a sunyiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!