Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, tapasztalatotok mostani társkeresésről?

Figyelt kérdés
Mit tapasztaltok, ma tényleg nehéz? Pozitív példa, vagy negatív?
2017. márc. 25. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"később meg elkezdett hívogatni, meg fb-on írogatni, hogy magányos, és vigyem már el valahová" Ez annyira tetszik! :-)
2017. márc. 26. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:

" tegnap 22:16"

Teljesen egyetértek, tökéletesen leírtál mindent. Sok időbe került hogy a lányok iránti jóhiszeműségem átforduljon különös óvatosságba. És nem azért történt mindez, mert én rossz ember lennék és gyűlölném őket. Kiharcolták maguknak.

2017. márc. 26. 13:36
 13/15 A kérdező kommentje:

igazából én úgy tapasztalom, hogy álomvilágban hercegnőt játszik a legtöbb, és ez alapján él. Csak elvárások vannak, egy hossz úlista, ha meg nem egyezik valaki a listán szereplő dolgokkal, akkor egyből rohan a következő pasashoz.

Soha nem kezdeményeznek, mindig a pasi csináljon mindent. kezdeményezzen, beszélgessen, bár a többség nemigen tud miről, mert gondolatai sincsenek. Ha a pasi nem keresi, akkor simán képes szó nélkül tovább lépni, mert nem kitartó, mivel van más. felelősséget egyik sem vállal az érzéseikért, neked kell kitalálni, mert ahelyett hogy kimondaná vagy muitatná, elcs*szett jeleket küld.

2017. márc. 26. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Az a helyzet, hogy bár állítólag egyenrangúság van, a nőknek még mindig sokkal többet elnéznek manapság is, mint a férfiaknak. Nincs önbizalma egy nőnek, határozatlan? Sebaj, majd a férfiak kötelező jelleggel dicsérgetik őt, hiszen nekik kell őt rendbe rakniuk. Nem kezdeményez a nő? Ugyan minek, hiszen a kezdeményezés a nők többsége szerint még mindig a férfi dolga, és ezt is elnézik a nőknek. Egyenrangúság csak akkor létezik, amikor a nők járnak jól (pl. a férfi segítsen a gyereknevelésben, süssön, főzzön, mosson, takarítson stb., hiszen állítólag ma már nincsenek különbségek a nemek között), de amikor pl. kezdeményezésről van szó, akkor azt nemes egyszerűséggel áthárítják a férfiakra, hiszen az az ő kötelességük (vagyis kimondatlanul is van különbség a nemek között). Én nem hiszem el, hogy az eddigi életem során mindig mindent én csináltam rosszul, én választottam ki a "rossz" embereket, és hogy soha senkinek ne tetszettem volna, vagy ne látott volna bennem valaki valami pluszt, mégsem jött össze soha semmi. Bár ezt a nők nem szeretik hallani/olvasni - főleg nem az itteniek, ezt mutatja az is, hogy a tegnapi hozzászólásomat is jól lepontozták az igazság miatt, de már hozzászoktam a buggyant gyakoris nők agybetegségeihez és ahhoz, hogy nem szeretnek szembesülni a valósággal -, de igenis sok hiba van a nőkben is, és az átlagosak sem feltétlenül értékesebbek a "műnőknél". (Csak csendben tenném hozzá, hogy az átlagos, "elhanyagolt" csajoknak sem picsogniuk és a "nagyszájúakra" irigykedniük kellene a sikerességük miatt, hanem tenniük kellene azért, hogy rájuk is felfigyeljen valaki.) Direkt átlagos lányoknál próbálkoztam, hát siralmas volt, amit eddig tapasztaltam, az itt megismert nők 99%-ánál szintén ez a helyzet, a legtöbbje valamilyen szinten defektes volt, durván önbizalomhiányos, vagy betegesen rettegő, esetleg antiszociális. A nők nagy részének sajnos minden probléma. Ha odamész, az a baj, mert nem találod ki a gondolatait, hogy ő pl. nem nyitott az ismerkedésre. Ha nem mész oda, az a baj, mert biztosan töketlen vagy, esetleg szintén nem találod ki a gondolatait, hogy ő szeretne ismerkedni (de honnan, ha az adott nőszemély mondjuk semmivel sem jelzi ezt neked?). Ha neten kezdeményezel, akkor csak és kizárólag pszichopata vadállat lehetsz, akiben nem lehet megbízni (ez különösen a gyakoris lányoknál tapasztaltam, akik roppant beszariak, sajnos futottam már le néhány felesleges kört, hiába próbáltam meggyőzni egynéhány némbert). Ha gyorsabban akarsz haladni, akkor biztosan csak dugni akarsz. Ha lassabban haladsz, akkor töketlen vagy. Nem tudom, hogy csak én vagyok-e ennyire szerencsétlen, de nem igazán találtam olyan nőt, aki nem betegesen félénk, van önbizalma, vannak életcéljai, nem irreálisan magasak az elvárásai, lehet vele tartalmasan beszélgetni, nem intoleráns, nem pattint le minden apró szarság miatt, nem a menő pasik után koslat stb. Szerintem nagyon nehéz a mai világban annak, aki kicsit is igényesebb, és ez a nők hibája is.
2017. márc. 26. 19:54
 15/15 A kérdező kommentje:

tapasztalom. Könnyebben elérnek dolgokat és el is nézik.

feminista? nembaaaj. a pasi meg soviniszta disznó.

Ha a lányokkal kipróbálja? nembaaj, csak kíváncsi. A psai meg egyből homokos. Ingyen diszkóznak,, de nem egy olyannal ismerkedtem, aki más pasi pénzén diplomázott le. Neked meg ha sz*r munkád van, akkor elmehetsz a sunyiba.

2017. márc. 26. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!