Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szebb nő lennék többen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szebb nő lennék többen érdeklődnének utánam?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony vagyok, 45 kg, nincs kiemelkedően szép arcom, mondhatni átlagos vagyok, azt sem tudom, hogyha ki vagyok sminkelve mennyivel többen néznek meg vagy egyáltalán megnéznek-e.

Hosszú barna hajam van, zöld szemem, alacsony vagyok 159 cm.

Az öltözködésemmel szerintem nincsen gond, szeretem a bőrkabátokat, farmerokat, divatos de egyszerű pulcsikat, fehér vagy bézs színű sportcipőket, fekete magassarkú cipőket.

Valami gond mégis van velem, mert csak egyetlen fiú volt aki udvarolt nekem a 25 év alatt, akivel jártam is.

Mit kéne tennem, hogy észrevegyenek? 25N

2017. márc. 12. 17:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Menj ki egy déli ország szórakozóhelyére és nyugi,valaki fog kezdeményezni,mert a zöld szem az nekik végképp egzotikus.Én kb. súlyra 2x akkora vagyok,mint te,mégis lett olyan mediterrán pasasom,akinek itthon akkor se kellenék,ha a súlyom a tiedhez közelebb állna.
2017. márc. 12. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Küldesz egy képet? Nálam mondjuk már ott nyertél (volna), hogy 159 cm vagy. :D
2017. márc. 12. 17:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani, hogy "mindenki szép valakinek". Neked csak ezt az illetőt kell megtalálni.
2017. márc. 12. 17:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Én meg (állítólag) szép arcú vagyok, de duci és senkit sem érdekelek :(
2017. márc. 12. 17:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Figyelj, teljesen idegen emberek nem fognak leszólítani a nagy számok törvénye alapján. Van egy réteg akiket le szoktak, de nem azért mert annyira csinosak lennének, mert van köztük nagyon szép lány és molett és átlagos és sorolhatnám. Foghatnánk a kisugárzásra is, de azt azért már nem teszik hozzá, hogy általánosságban az ember amikor magában van akkor kicsit bátyudtabb, magában gondolkodósabb, ezért tűnhet valaki ridegebbnek is akár, vagy kevésbé jobb "kisugárzásúnak" amivel itt dobálóznak. De ha valakit megszólít az ember, 5 másodperc múlva jobb kedve lesz az illetőnek és megváltozik a hozzáállása is 95%-ban. Ez olyan mint amikor az emberek sorolják hogy mégis milyen tulajdonságokat szeretnek a párjukban pl, vagy mit keresnek a másikban és szépen felsorolják, hogy intelligens, magabiztos etécé..Basszus mintha az ember lehetne az élet minden területén intelligens, magabiztos. Ilyen nincs. Ezek csak állapotok, amit nem tud senki sem fenntartani 100%-ban az élete folyamán minden egyes szituációban ami éri.

Visszatérve, nem biztos hogy csúnya vagy, az sem hogy ne tetszhettél volna az előtted elmenő férfinak aki megnézett. De lássuk be manapság nem szoktak leszólítani sok mindenkit. Ne ez alapján lombozódj le :/

2017. márc. 12. 17:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Csatolj ide is képet, hadd mondjam meg, mi a baj, ha van.
2017. márc. 12. 18:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Ide is küldheted, egye fene.

Én is nő vagyok, mondjuk én pont, hogy ilyen vékony testről ábrándozom. Ha 159 cm-hez lennék 145 kg, akkor olyan kicsattanó önbizalmam lenne, hogy mindenki engem akarna.

(Így is akadtak udvarlóim, ma már pedig párom van, de az önbizalmam akkor sem 100%-os.)

21/L

2017. márc. 12. 19:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Akkor én hozzád képest kövérnek számítok!:) 158/57 vagyok.

29N

2017. márc. 12. 20:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha szebb lennél, nyilván többen érdeklődnének 😃

De vékony vagy, ami jó alap. Lehet gyúrni popsira, ami a külsőt illeti.

Ami a belsőt, az most lenne a fontosabb!! Önbizalomra van szükséged, azt pedig leginjább magadból szerezheted :)

Szívesen segítek, elmesélem az én utamat, ha érdekel. Írj privátban!

2017. márc. 12. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!