Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem volna már időszerű aktuali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volna már időszerű aktualizálni azt a régi mondást, hogy "aki csak egy fokkal szebb az ördögnél, az könnyen találhat magának feleséget"?

Figyelt kérdés

Szerintem ez már félelmetesen régi közhely. Valamikor a II. Világháború derekán kezdhetett el szájról-szájra terjedni, mikor jóformán az összes valamirevaló járóképes férfi a fronton harcolt fegyverrel a kezében, aztán alig maradtak közülük otthon, akik a feleségeiknek segíteni tudtak a nehezebb fizikai munkák elvégzésében.

Manapság ez már régóta nem így van! Emellett nagyon sok olyan munka, amit abban az időben két kézzel kellett elvégezni, vagy automatikus vagy akár egy nő is könnyedén megoldja. Nem kell hozzá férfierő. Lecsúsztunk a létra második fokára és már egy ideje a nők vannak az tetején.

Jelenleg úgy volna pontos a kérdésben is lévő ősi mondás, hogy:

"Aki csak egy fokkal szebb az ördög feleségénél, az könnyen találhat magának férjet!"

2016. dec. 12. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
ez már régen érvényét vesztette inkább már a nőkre vonatkozik hisz a legrondább nőnek is van barátja férje ellentétben 1 ronda srác örökké magányos marad
2016. dec. 12. 18:25
 2/8 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
:DDDDDDD Eddig ez az egyik legkreatívabb "ronda vagyok, és az univerzum még nem lőtte bele a farkam egy random vaginába" kérdés :D
2016. dec. 12. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
Akkor már azt is, hogy aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!
2016. dec. 12. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
12%

De igen, aktualizálni kéne. Azonban ennek nem hiszem hogy a háború az oka. Régen is volt jólét. 30-40 éve sem volt itthon háború. Az emberek nem a békétől züllöttek el.

Én azt látom, hogy hiába nagy az igény a nőkre, ugyanúgy boldogtalanok maradnak. Akár kefélnek 100 pasival, akár várják az igazit, szinte mindig azok fogják megkörnyékezni őket, akik nem megbízhatóak. És ezeknek a közeledését is fogják fogadni. Ennek az oka szerintem a diznihercegnős mesék, a divatmagazinok, a gagyi romantikus filmek. Ott mesélték be a lányoknak, milyennek kell lennie egy pasinak, akit tisztelni lehet.

Nem véletlen, hogy amikor a nők megfogalmazzák milyen legyen a pasi, vagy nagyon felszínes paramétereket adnak meg (okos, helyes, sportos). Ha hosszabban írják le, akkor is gyakran lehetetlen tulajdonságokat várnak el, amiket csak egy hazug ember tudna teljesíteni, mert egymást kizáró tulajdonságok. Szóval azok akik ráéreztek hogy működnek a nők és egy kicsit is jól néznek ki, ha pszichopatává válnak, én úgy látom sikeresen tudnak csajozni. Így viszont senki sem lesz boldog.

A nők csak a társadalmi ranglétra tetején vannak. Hatalmas tekintély övezi őket, mindenhol bókok és rajongás veszi körbe. Ez a facebooknak és a celebségnek köszönhető, ami az instagram meg egyebek hatására a celebséget elhozta a prolik életébe is. Mindenkit dícsérnek aki qrvásan öltözik. A qrválkodás lett az új nőiesség.

2016. dec. 12. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Én inkább maradnék egyedül, mint egy olyan férjjel, akinek csak azért kellek, mert egy szendvicset sem tud megkenni magának. Például.
2016. dec. 12. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem, inkább több fiatalembernek kéne azon a régi mondáson elgondolkodnia, hogy "Válogatós fa.sznak kutyában a helye!"

Ma is rengeteg munka van, akár a ház körül is, mihez kell a férfierő, de azért a legtöbb nő nem ezért megy férjhez, inkább kihív egy szerelőt vagy napszámost.

Ilyen kis csacsiságok már kimentek a divatból, hogy család, hűség, odaadás, kitartás, és hasonlók. Régen erre még lehetett egy házasságot építeni akkor is, ha nem volt szerelem.

Ha a kapcsolatok a pillanatnyi testi vágyakra épülnek, vagyis ha az elszáll, akkor a kapcsolat mehet a kukába. Csak sajnos egy gyereket felnevelni még mindig 20 év, alsó hangon.

Mivel ma a legtöbb nő nem akar egyedülálló anya lenni, így sokan inkább lemondanak a szülésről.

Arra kár is számítani, hogy együtt marad a család 20 évig.

Amíg ma férfinak lenni a legtöbb hímegyednél azt jelenti, hogy mindent megdug, ami mozog, és eszébe se jut hűségesnek lenni, addig ez lesz.

Ha csak dugás jut, akkor arra miért ne választaná ki az ember lánya azt a pasit, akinek már a látványától benedvesedik? Miért kínlódjon hónapokig egy ördögnél fokkal szebb pasival, ha a végén az is pont úgy le fog lécelni pár hónap után, egy másik nő miatt?! Hát hül.ye lenne!!

A belső értékek meg alkalmi kapcsolatokban a kutyát nem érdeklik, csak a külső. És nem kell játszani az agyadat, nem érdekel téged se. De ha gondolod, vagy egy nagyon kedves, aranyos, tündéri kolléganőm, akinek nincs évek óta pasija. Talán mert nem szép... aztán lehet neki írni a forró szerelmes leveleket, mert az ördög feleségénél biztos szebb egy fokkal, és szerintem a házasság se lenne ellenére.

Na, küldhetem a képe?!

2016. dec. 12. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Nos, nekem küldheted képbe a kolléganőt. Érdekes amit mondasz és van benne igazság. Én pasioldalról máshogy látom, de sok gyökér férfit is látok manapság rohangálni
2016. dec. 12. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Ábrándok... :D

Ki tudja, ha így haladunk, még a végén a pasik komplexusaira, és önértékelési problémáikra is épülnek majd milliárdos iparok, nem csak a nőkére.

2016. dec. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!