Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szebb nő lennék többen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szebb nő lennék többen érdeklődnének utánam?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony vagyok, 45 kg, nincs kiemelkedően szép arcom, mondhatni átlagos vagyok, azt sem tudom, hogyha ki vagyok sminkelve mennyivel többen néznek meg vagy egyáltalán megnéznek-e.

Hosszú barna hajam van, zöld szemem, alacsony vagyok 159 cm.

Az öltözködésemmel szerintem nincsen gond, szeretem a bőrkabátokat, farmerokat, divatos de egyszerű pulcsikat, fehér vagy bézs színű sportcipőket, fekete magassarkú cipőket.

Valami gond mégis van velem, mert csak egyetlen fiú volt aki udvarolt nekem a 25 év alatt, akivel jártam is.

Mit kéne tennem, hogy észrevegyenek? 25N

2017. márc. 12. 17:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Mindenféle hátsó szándék nélkül, ha küldesz képet, mondok rólad kritikát. Általában az emberek nem ítélik meg magukat túl reálisan.

25/F

2017. márc. 12. 17:10
 2/19 anonim ***** válasza:

Én is szívesen mondanék rólad véleményt, ha küldesz képet privátban :)

20L

2017. márc. 12. 17:12
 3/19 A legrosszabb ***** válasza:
57%
Nagy valószínűséggel így is érdeklődnek, csak éppen te vagy az, aki őket nem veszi észre, s nem ők téged.
 4/19 anonim ***** válasza:
Küldj képet, ebből senki nem fogja megmondani neked, hogy a külsőd e az oka.
 5/19 anonim ***** válasza:
Tényleg csak egy kép alapján lehetne ezt megítélni.
2017. márc. 12. 17:13
 6/19 Bad G-Sus ***** válasza:
személyiség a lényeg , meg h gci jó kisugárzásod legyen. csók
2017. márc. 12. 17:19
 7/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is több olyan srác van aki udvarlási szándékkal közeledik csak te nem veszed észre őket.

Épp egy hasonló lánynál próbálkozom :). Kicsit döcögősen megy de remélem jó úton haladok.

2017. márc. 12. 17:20
 8/19 anonim ***** válasza:
Tényleg kép alapján lehetne ezt leginkább megmondani. Egyébként én is ebben a cipőben járok szóval akár képcserében is benne lennék és megmondhatjuk egymásnak mi miatt nem néznénk meg a másikat az utcán :D Vagy éppen, hogy tévedünk-e :D 27/F
2017. márc. 12. 17:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Nő vagyok.Kizárólag véleményt szeretnék mondani ha küldesz képet.
2017. márc. 12. 17:21
 10/19 anonim ***** válasza:

A külsődet leírtad, fogadjuk el, hogy reálisan.

De nem írtad, hogy milyen a természeted?

Introvertált vagy extrovertált vagy e?

Ezek a "nem mindegy" kategóriák.

2017. márc. 12. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!