Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szebb lanyokkal miert kedvesebbek a ferfiak?
Figyelt kérdés
Kivancsisagbol egy nalam szebb no kepet allitottam be profilkepnek tarskereson. A ferfiak egybol mezes-mazasabb hangot utottek meg velem. Kicsit rosszul esett... Erosebb smink kene, hogy velem is hasonloan banjanak? :(2017. jan. 1. 21:29
1/29 anonim válasza:
Miért tesznek a sajtburgerbe sajtot?
2/29 anonim válasza:
Jobban bejött nekik, ebben nincs semmi különös. De nem mindenki olyan, van, aki a természetességet kedveli.
4/29 anonim válasza:
Mert olyankor, félig minimum.. bekapcsol a lenti agyuk is.
5/29 anonim válasza:
Egy jóképű férfival te miért vagy kedvesebb,mint egy olyannal, aki nem annyira született annak?
6/29 anonim válasza:
Ez nem csak az extrém szép nőkkel van így. Valami pszichológiai lapban olvastam, hogy állásinterjúkon is előnnyel indulnak azok a kutatások szerint, akik extrém jóképű férfiak/nagyon szép arcú nők, mivel a fizikai szépséget az agy általában kombinálja jobb belső tulajdonságokkal is, úgymond felruházzák őket vele.
7/29 anonim válasza:
6-os, én pont azt olvastam, hogy a jóképű férfiakat és az egyszerűbb, csúnyább nőket veszik fel, mert a szürke kisegerekről feltételezik, hogy okosak és megbízhatóbbak.
8/29 anonim válasza:
És ez kell neked? Hogy a kinézetedért mindenki rádharapjon? Hidd el, a kedvesebb nem azt jelenti, hogy jobban is érdeki a csaj, csak azt, hogy több energiát öl bele, hogy meghúzza
9/29 anonim válasza:
Nyilván ugyanabból az okból kifolyólag, amiért ti csak a jóképű férfiaknak válaszoltok.
10/29 anonim válasza:
Mit jelent a szebb? Engem például riaszt a túl sok smink, a természetesebb, szomszédlány típussal vagyok kedves, aki eljön velem túrázni, és nem azon nyafog végig, hogy tönkremegy a sminkje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!