Szerintetek Los Angeles vagy Boston az a város, amelyikben jobb a megélhetés, szebb a környezet, kedvesebbek az emberek, és ahol több kertes ház van? Mert ugye pl. : New York-ban nem nagyon találni kerteseket?
Bostonban nagyon kedvesek az emberek, de nekem New York után elég unalmas volt. Mivel én New Yorkban élek, így mindent ahhoz hasonlítok. Munkát találni, megélni New Yorkban a legkönnyebb. Boston nagy város, de az biztos, hogy nincsenek olyan lehetőségek, mint LA-ben.
De New York a lehetőségek városa és igen is vannak kertes házak a környékén: Queensben, New Jerseyben, Rockland Countyban, Westchesterben. Az itt lakók nagy része Manhattanbe jár dolgozni.
Volt szerencsem mindket varosban eltolteni egy rovidebb idot. LA szerintem borzaszto... rossz levego, zsufoltsag, szemet. Boston sokkal jobban tetszett. En biztosan Bostont valasztanam, nemcsak azert, mert szebb, baratibb, hanem azert, mert sokkal kozelebb is van.
Mindenhol vannak kertes hazak, csak termeszetesen nem a belvarosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!