Milyen a megélhetés Kanadába?
Vágjak neki Kanadának egy új élet reményébe?
Milyen szakmával érdemes neki vágni?
Mennyi kezdő tőkével ?
Hogyan lehet ki jutni?
A válaszokat Köszönöm!
Ha beszélsz angolul és franciául nem kell állás központokat linkelnem, mert meg kell tudnod találni! Idegennyelv nélkül felejtsd el! Ha tényleg utaznál, kívánom én legyek az utolsó magyar aki tanácsot ad! :)
468 Queen St E, Toronto, ON M5A 1T7, Kanada
20:54 és 21:00 Köszönöm a biztató szavaitokat!
15:41 Igen "Barnuci" a bőröm és most készülök a 3.szakmámra ezért érdekelt volna hogy milyen szakmával érné meg neki vágni Kanadának jah és még utólag látom nem jössz ki a ˇBarnucikal" nem számít az embernek mien a színe annál inkább legyen szíve ne gondold azt hogy minden cigány zsivány legtöbbjüknek a szívük lelkük vidám én is közölük való vagyok és nem csak cigány ember vagyok...!
Ha van hely, ahol tesznek rá milyen a bőröd színe az Kanada. Amennyiben beszélsz angolul, és van egy jól használható szakmád, vágj bele, ha tényleg akarod. Van egy jegyzék, ahol fel vannak soolva azok a szakmák amikre az állam szerint szükség van, ha megtalálod benne a tiédet akkor OK. Legalábbis a bevándorlásnál ez így van. Magyarokat tényleg hanyagold, nagyon bunkóak általában. pl. Toronto, ahol a legnagyobb esélyed van munkát találni, 49%-ban nem Kanadában született emberek lakhelye... szóval sokszínű, és nagy az egymásra utaltság, ezt azért mondom, mert kezdetben ha nincs sok pénzed társbérletbe kéne menni...
szóval, nyelvtudás, 1 szakma, vagy több, és legalább 5000 dollár, hogy ne halj éhen. És még valami, Kanada messze van, innen percenként nem lehet hazamenni....
de egyébként hogy miért mondta a "barnuci" dolgot....
rengeteg roma jött ki, "menekült" státusszal, 6 hónap angol suli, és elég szép pénz támogatásnak... a menekültek ugyanis ezt kapják. (ontarioban legalábbis)
csak 6 hónapig angol suliba kellett járniuk, lakást , pénzt kaptak.
Mikor letelt a 6 hónap, és dolgozni kellett volna, meg saját lábra állni, akkor érdekes mód, rájuk tört a honvágy.....
DE NEM HISZEM HOGY MINDENKI ILYEN. Mindenesetre,ez valóban nagyon ciki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!