Az érdekelne hogy New York-ban milyen a megélhetés?
new yorkban a középfokú angoltudás nagyon kevés, max fizikai munkát kapsz vele, számítógépeset biztosan nem.
üdv: egy new-yorki
Hogy lehetne már az angolod középfokú, ha még magyarul sem tudsz???? És főiskolát is végeztél...
Először menj Angliába, onnan "könnyebb" kijutni, mert: hozzászoksz az angol nyelvhez, lesz külföldi munkatapasztalatod, illetve sokkal több pénzt össze tudsz gyűjteni, mint otthon. Igy hamarabb (2-3 év) összejön az induló tőke összege. (szerintem legalábbis)
Egyéb konkrétumokban nem tudok segiteni. Sok szerencsét!
Esetleg ha eljutsz oda, hogy helyesen tudsz írni akkor tedd fel a kérdést.
New York drága, eléggé. Ez egy, kettő a középfokú angoloddal sajnos kitörölheted a **gged.
[link] <- itt tudsz nézni lakásokat, látni fogod, hogy elég drága.
Erről a start pénzről pedig nem hallottam, én úgy gondolom, hogy az állam úgy gondolja, hogy örülj ha kijutsz és a többit meg old meg magad.
Nyelvhasználat - mondatszerkesztés - logika - ????
Az építőiparban lehet vésni, kábelárkot ásni; vagy mezőgazdasági munkát adnék kb. egy ilyen írású embernek. Lehet, hogy a kecskét már nem engedném neki fejni, mert az érzékeny személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!