Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szebb lanyokkal miert kedvesebbek a ferfiak?
Kérdező, elküldenéd privátban azt a képet, amit beállítottál?
Esetleg a képet is saját magadról, ha van hozzá kedved, de ha nem akarod megértem.
Kíváncsi vagyok hogy mennyire mulya a többi férfi
Nem Beckham meg Dicaprio típusú pasikat keresek, soha nem azokat kerestem. Az izmos pasik sem kellenek, egyetlen kritériumom van, ami azért szerintem nem olyan eget verő, hogy legyen haja.
Persze most majd megkapom, hogy ne is álmodozzak erről, mert minden normális és rendes pasi már kopaszodik huszonévesen...
Na mindegy, nem is ez volt a kérdés, hanem hogy miért nem tudnak kedvesek lenni velem, pedig nem a bányából szöktem, kövér sem vagyok.
Voltam már párkapcsolatban és nem kellett rejtegetnie senkinek.
Kérdező: mert nem túl kulturált emberekkel hozott eddig össze a sors.
Ennyi, nem kell többet belelátni. A nagyon csinos mindenüket kidobó csajokkal meg nem kedvesek a férfiak, hanem csorgatják rájuk a nyálukat :)
Hidd el, férfiként mondom ezt.
Kérdező: hidd el, a csinosabb lány ismerőseim is arra panaszkodnak, hogy 10 férfiből 9 csak odaböffenti, hogy "ismerkedés".
(mondjuk nem tudom, hogy erre mit várnak a "kollégák", de a jelek szerint működhet, különben nem csinálnák :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!