Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az átlagosnál szebb lányok ennyire azonos (negatív) viselkedést, hozzáállást mutatnak ismerkedéskor?
Kert ahhoz vannak hozzászokva, hogy a férfiak sokkal elnézőbbek velük szemben, hármit is csinálnak és ha paraszt módon viselkednek, a férfiak akkor is futnak utánuk
22/L
mi a phéniszh ez a BMW mánia? Nekem nem tetszik és nem vennék na :D
F
(ja, lehet h nem ismerik a jobbakat :v okéé..)
Igen, ez nekem is eszembe jutott, hogy nem biztos, hogy bunkóság, hanem védekezés. Egy példa, van egy anyuka ismerősöm, nagyon szép nő, 40 éves, van párja, gyereke, és totál le kellett tiltani a FB fiókját, még ismerősnek sem tudtam jelölni, nem lehet neki írni, pedig sulis dolog miatt kellett volna kommunikálnom vele. Kérdeztem tőle, mikor végre összefutottunk, hogy miért tiltotta le magát ennyire. Mondta, hogy állandóan kapta az ismeretlenektől az üzeneteket, jelöléseket, hiába volt kint a párjával a kép, folyton zaklatták, írtak a képeihez. (SEMMI kihívó nincs a nőben, konszolidált, csak nagyon szép). Belegondoltam, milyen idegesítő lehet, én csak átlagosan vagyok szép, és alacsony vagyok,ezért nem ismerem ezt a dolgot, de még azért két hetente engem is megtalálnak, milyen lehet ez úton-útfélen.
Mondjuk, ha társkeresőről beszélsz, ahová a nő regel direkt, akkor visszaszívom, ott nem védekezhet, hisz az nem kötelező:-) Igen, akkor válogat, kiválasztja a legtökéltesebbet, a sokból nem tud belső alapján választani, csak külső alapján. Első szűrés..
Engem is szepnek tartanak, de nincs kedvem ismerkedni, mert van baratom. Pedig neki nemhogy BMWje de semmilyen autoja sincs :)))
Arra nem gondoltal hogy az ismerkedesi stilusoddal van gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!