Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az átlagosnál szebb lányok ennyire azonos (negatív) viselkedést, hozzáállást mutatnak ismerkedéskor?
Nekem az tűnt fel, hogy hiába ejtenek po.fára ezek a csajok, és hiába nem tartod őket sokra, azért sokadszor is ilyeneknél próbálkozol, és nem tanulsz a saját hibáidból.
Most tulajdonképpen te nem is akarsz barátnőt, csak kudarcokat akarsz átélni? Vagy milyen apropóból mentél oda kb. 100 olyan nőhöz, akikről első blikkre tudtad, hogy lekezelően elküldenek a búsba?
Szóval nekem valahol innentől lesz ez a sztori kitaláció, ami megint csak arra megy rá, hogy jól le kell ri.bancozni minden nőt, lehetőleg kórusban.
Még egy picike kis kérdés a végére: a 100 csajból komolyan egynek sem volt pasija? Éééérdekes...
Saját példámat tudnám csak leírni.
Elég sokan rám írnak - facebook, insta - ismerkedési szándékkal. Eleinte igyekeztem kedvesen elutasítani őket (volt, hogy épp barátom volt, volt, hogy egyszerűen nem jött be, vagy borzalmas volt a helyesírása, vagy mint pl. most is, hogy nem akarok senkit, stb.) de valahogy mindig én lettem a f-sz.
Van olyan is, aki kb félévente rámír, pedig már nem egyszer leírtam Neki, hogy nem, nem szeretnék ismerkedni. Ment ez így egy darabig, aztán belefáradtam. Belefáradtam az erőszakoskodásba - mert na, csak egy találkát engedjek meg - meg akkor legyünk barátok - van elég barátom, köszönöm.
Azóta nem reagálok, ha köcsögség, ha nem. Írnak, el sem olvasom. Bejelölnek, otthagyom. Pontosan nem is tudom, hogy hányan várnak a visszajelölésemre, de 100+.
Félreértés ne essék, ezt most nem azért írom le, hogy bizonygassam húmekkorajócsaj vagyok. Nem igazán vagyok elégedett magammal.. Csak azért írtam, hogy higgyétek el, egy idő után baromi idegesítő tud lenni, a sok levél ismeretlenektől, aztán meg ha jön a visszautasítás, akkor megsérült a lelkük, és lehordanak mindenféle sz-rnak..
És nem, nem vagyok sem anyagias, sem felszínes. Nem pakolok fel magamról napi szinten képet, ráadásul minden közösségi oldalon privát minden képem, bejegyzésem, tehát csak az ismerőseim látják.
Én magamat átlagos szépségűnek látom. De legalábbis nem az a kirívóan szép. Évente 3-4 képet töltök fel közösségi oldalra, nem hordok kivágott ruhákat.
Ennek ellenére főleg Budapesten, nem bírok úgy végigmenni az utcán hogy ne szóljanak be "cccc c c ciccaaa" "ú de szép pipi vagy" "aztamindenit azt hittem a napszemüvegem csal de szép vagy"
Minden egyes nap..... MINDEN NAP.
Mostanában volt 2 srác is, aki normálisan szólított le, az egyik még szimpi is volt, de mivel van barátom kicsit beszélgettünk, de mondtam hogy foglalt a szívem.
és én ÁTLAGOS vagyok!
Mindenesetre megértem ha a nálam szebbeknek már jobban elegük van. Persze azért bunkónak nem kéne lenni. De fiúk /férfiak! Igenis bunkóság feltűnően utánafordulni a lánynak, Látjuk ám! Mi sem stíröljük a pasikat csak mert tetszenek. Ránézünk egyszer és megállapítjuk magunkban hogy helyes. Nem pedig füttyöngetünk, meg beszólogatunk meg dudálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!