Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthat el az ismerkedés során egy olyan nő aki egészen biztosan szebb az átlagnál, és nagyon sokan próbálkoznak nála, de egy idő után ha jobban megismerik felszívódnak?
Figyelt kérdés
Nem akarok nagyképű lenni, csak tényleg azért mondtam, mert rengetegen próbálkoznak ha bárhova megyek, sokszor még utcán is, amíg FB-ztam ott is nagyon sok ismeretlen férfi/fiú írt, de amit kicsit jobban megismernek nem nagyon akarják erőltetni a dolgot.
Milyen dolgok okozhatják ezt?
2016. okt. 23. 17:50
1/9 Illetlen Levesek 4 válasza:
Ezt valószínűleg csak azok tudják megmondani, akikkel ilyen módon ismerkedtél.
2/9 Sunshinedoll válasza:
Unalmas vagy, esetleg buta, esetleg túl okos, lehet, hogy nem nyeled be a sok hülyeséget, határozott vagy, amit sok pasi nem szeret, mert kisebbségi komplexusuk lesz, lehet, hogy sok idegesítő szokásod van, túl érdektelennek vagy épp túl ragaszkodónak tartanak stb.
3/9 A kérdező kommentje:
2-es másoknak nyilván sosem mondok ilyet hogy lényegesen szebb vagyok az átlagnál, ezt ide is csak azért írtam hogy érzékelhető legyen a helyzet...
2016. okt. 23. 17:57
4/9 anonim válasza:
Egész biztos hogy van azért valami tipped neked is hogy mi lehet a baj. Szóval szerinted mi az?
5/9 anonim válasza:
Ha "átlagnál szebb" nő (ahogy fogalmazol) az ismerkedés után a kutyának sem kell, akkor valószínűleg a kinézetévél nem tudta ellensúlyozni, hogy belül olyan mint egy jól megtermett mocsári rücskös béka valaga. Ja, röviden ez okozhatja.
6/9 anonim válasza:
Vagy megijednek a feladattól. Jó nőnek meg is kell felelni ám.
7/9 anonim válasza:
Nincs annyi pénzük, szégyellik hogy átlagon keresenk, nincs lakás bmw, az meg már köztudott hogy igy meg unalmas lenne a nőnek
8/9 anonim válasza:
Ahoz ismerkednünk kéne hogy lehessen mondani valamit...
Kérdezd meg az ex udvarlóidat.
9/9 anonim válasza:
Lehet hogy agyilag zokni vagy és baromira beképzelt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!