Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy szebb legyek?
Nem kellek a férfiaknak. Van rajtam 5 kg felesleg, elkezdtem diétázni. Mit tehetek még?
23N
Nem biztos, hogy külsővel van gond. A diéta nem hülyesség, ha magad miatt csinálod és nem mások miatt. Önbizalmadat valószínűleg dobni fogja, mert csinosabb leszel.
Haj, ruha még ami külső és tudsz változtatni. Az összes többi az már személyiség vagy szerencse kérdése. Lehetsz te topmodell, ha nem jársz társaságba vagy olyan a személyiséged, hogy mindenki futva menekül.
2-es jól mondja.
5kg fölössel még nálam is bőven jó vagy, pedig én tényleg rühellem a dagadt nőket.
A probléma máshol lesz(ettől még lehet a külsőddel).
Nem az 5kg lesz a probléma, mert az minimális felesleg. A sport és a helyes étkezés viszont sosem árt. Ha gondolod küldj képet és elmondom a külsődről a véleményem.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!