Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy szebb legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy szebb legyek?

Figyelt kérdés

Nem kellek a férfiaknak. Van rajtam 5 kg felesleg, elkezdtem diétázni. Mit tehetek még?

23N

2016. júl. 18. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kezdd el szeretni és megismerni magadat, ezzel javítasz a kisugárzásodon és a személyiségeden.
2016. júl. 18. 18:34
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha csak 5kg felesleg van rajtad és 23 éves vagy, akkor kellesz a férfiaknak... 21f
2016. júl. 18. 18:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy külsővel van gond. A diéta nem hülyesség, ha magad miatt csinálod és nem mások miatt. Önbizalmadat valószínűleg dobni fogja, mert csinosabb leszel.

Haj, ruha még ami külső és tudsz változtatni. Az összes többi az már személyiség vagy szerencse kérdése. Lehetsz te topmodell, ha nem jársz társaságba vagy olyan a személyiséged, hogy mindenki futva menekül.

2016. júl. 18. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:
48%

2-es jól mondja.

5kg fölössel még nálam is bőven jó vagy, pedig én tényleg rühellem a dagadt nőket.

A probléma máshol lesz(ettől még lehet a külsőddel).

2016. júl. 18. 18:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Mosolyogj. Az az öt kiló meg nem oszt nem szoroz.
2016. júl. 18. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Írj itt valmi fickónak, de ne nekem mert barátnőm van! Szex közben ég a zsír 1-2 héten keresztül napi 2-3 kemény szex simán lemegy a felesleg.
2016. júl. 18. 18:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Sportolj valamit.Ha meglátlak testmozgás közben nyomban érdeklődőbb leszek.
2016. júl. 18. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem az 5kg lesz a probléma, mert az minimális felesleg. A sport és a helyes étkezés viszont sosem árt. Ha gondolod küldj képet és elmondom a külsődről a véleményem.

24/F

2016. júl. 18. 18:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet, kritikus vagyok de elmondom őszintén.
2016. júl. 18. 19:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem küldenék képet a felismerhetőség miatt, de azért köszönöm, hogy felajánlottátok :)
2016. júl. 18. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!