Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szebb lanyokkal miert kedvesebbek a ferfiak?
Figyelt kérdés
Kivancsisagbol egy nalam szebb no kepet allitottam be profilkepnek tarskereson. A ferfiak egybol mezes-mazasabb hangot utottek meg velem. Kicsit rosszul esett... Erosebb smink kene, hogy velem is hasonloan banjanak? :(2017. jan. 1. 21:29
11/29 anonim válasza:
Egyébként jogos a felvetés, hogy a nők is a jóképű férfiakkal kedvesek. Van egy igazi szőke szépfiú kollégám, nem túl humoros srác, de az összes kolléganő halálra neveti magát a viccein, később pedig ők maguk is elismerik, hogy hát ez mégsem volt olyan vicces...
12/29 anonim válasza:
10-es... nem egy amcsi filmben vagyunk, ahol sztereotípiák vannak.
13/29 anonim válasza:
Hozzá tenném még, hogy velem ne legyen kedves / smúzolós, csak úgy senki. Inkább tanulják meg, megadni a tiszteletet, ami minden embernek (Nőnek) jár, amíg nem tesz azért, hogy ne járjon!
Illetve, én ahhoz vagyok kedvesebb, aki szimpatikus.. Legyen az a 70 éves patikus akár. Aranyos meg minden, de nem az esetem. :D
14/29 anonim válasza:
@12-es: nem csak az amerikai filmek, de a világ is tele van "sztereotípiákkal" (bár talán az archetípus jobb szó lenne).
Nem gondolom, hogy minden nő aki sminkel, az alkalmatlan egy jó kis szabadtéri programra, de azért általában az ilyen nagyon megcsinált ruha/smink/frizura nők kevésbé érzik jól magukat egy két napos bőrigázós hegymászáson ;)
15/29 anonim válasza:
Nem minden munkahelyen/munkakörnél előny a szépség, sőt.
16/29 anonim válasza:
Én sem érzem magam jól olyanon, és messze nem vagyok miss pitsa. Te sem szeretnéd, ha valaki beskatulyázna anélkül, hogy megismer.
17/29 anonim válasza:
:) a nők nagy része beskatulyáz már a fotóm alapján. Hogy jól érzem e ettől magam? Nem, de rosszul sem, megszoktam, hogy az emberek így működnek, nem igazán akarják megismerni a másikat, ha az első villanás nem vonzó.
18/29 anonim válasza:
Na de teljesen más, hogy valaki nem vonzó, és ennyi gondolatot szentelni az egésznek, mint háttérsztorikat kitalálni nekik, hogy nem találnak vonzónak, akkor szar emberek, és mondom is, hogy miért.
19/29 A legrosszabb válasza:
Na tőlem aztán várhat egy igazán szép nő kedvességet, így is kapnak elég bókot, elismerést, szó al eleve nem is szorulnak rá a kedvességemre. Biztos, hogy nem fogok versengeni értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!