Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők elvárhatják hogy a férfi legyen a magasabb, mert a férfi az erősebb nem, akkor a férfiak miért ne mvárhatják el hogy a nő legyen a szebb, mert ők a szebb nem?
Mert te biológiailag erősebb vagy. Ezt le lehet mérni objektíven, lásd sportok.
A szépség viszont szubjektív.
Annyira nincs ertelme itt semminek, nem egyszerubb beleszarni kerdezo?? Akkor legalabb semmi sem nyomaszt, amit gykn mondtak nekem eddig soha nem volt igaz, a nok nem voltak bunkok, nem penzre mentek, ok is ugyanolyan emberek, a legtobbnek csak egy megerto tars kell sot sokan nem is szeretnek masra szorulni mivel nok es ezt kihasznalhatja valaki... Annyira elvakultak vagytok, mierr erdekel egyaltalan ??? Mar tetszettem szep lanynak es volt olyan akinek meg nem pedig o isszep volt, annyi fajta izles van, arc, szem, tekintet, test, hogy csak az nen tud valakit talalni aki nem is keres vagy tul nagy az elvarasa es a tvbol tanult mindent.
175 vagyok es kepzeld mar 180centis lannyal is randiztam, jo 5 centi nem sok, de eza magassagis olyan lenyegtelen, az ember olyan amit kitud hozni magabol, ha ilyen nehativ vagy es folyton a panasz menne akkor nem szivesen lennek veled egy legkorben mert hat szivnad az eleteromet.
Ez a kettő rohadtul nem függ össze semmilyen téren, nem tudom feltűnt-e kedves kérdező...?
A magasság olyan adottság ami nem módosítható, a szépség pedig relatív és kisebb-nagyobb mértékben javítható (fogak, haj, testsúly, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!