Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ázsiai fiúkkal (egyetemistákka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ázsiai fiúkkal (egyetemistákkal) hol lehetne ismerkedi?

Figyelt kérdés

Tudom közhely, ezer ilyen kérdés volt, de mégis. :)

Szóval egyetemista, ezen belül 18-22 korosztály érdekelne. Tudom most az első válasz az hogy az egyetemen, de ahová én járok csak angol nyelvű képzésen vannak ázsiaiak, és ott is kevesen, tehát szinte alig lehet találni, és közös óránk egyátalán nincs. Úgyhogy ismerettség semmi.

Más egyetemeken,ahol esetleg többen vannak, nekem nincs nagyon semmilyen kapcsolatom, tehát ismét 0 ismerettség.

Egyébként jó lenne olyanokkal ismerkedni akik tudnak magyarul,de ez már csak plusz dolog.

A különböző tömegközlekedési eszközökön szoktam látni ázsiai fiúkat 2-3-as csoportokban, de ez nem kifejezetten az ismerkedés helye.

Összefoglalva Tudtok olyan helyet, programot, eseményt, akármit ahol ahol ázsia fiúkat lehet megismerni?

Az ismeretlenül odamegyek hozzá dologgal,az a gond hogy nem tudok róla semmit, csak a kinézete miatt keltette fel az érdeklődésem, és a személyiségéről nem tudok semmit.

Jó lenne egy olyan hely ahol lehet ismerkedni barátként pl egy közös óra, de erre sajnos nincs lehetőség.

Van esetleg más ötletetek?

2017. márc. 11. 15:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ahova járok egyetemre szoktam néha látni ázsiai pasikat. De nem igazán merek így ismeretlenül leszólítani senkit se.

Én neten szoktam ázsiaiakkal ismerkedni.

Interpals, okcupid. Vannak fent MO-n élők, magyarul beszélők is.

2017. márc. 12. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!