Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ázsiai fiúkkal (egyetemistákka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ázsiai fiúkkal (egyetemistákkal) hol lehetne ismerkedi?

Figyelt kérdés

Tudom közhely, ezer ilyen kérdés volt, de mégis. :)

Szóval egyetemista, ezen belül 18-22 korosztály érdekelne. Tudom most az első válasz az hogy az egyetemen, de ahová én járok csak angol nyelvű képzésen vannak ázsiaiak, és ott is kevesen, tehát szinte alig lehet találni, és közös óránk egyátalán nincs. Úgyhogy ismerettség semmi.

Más egyetemeken,ahol esetleg többen vannak, nekem nincs nagyon semmilyen kapcsolatom, tehát ismét 0 ismerettség.

Egyébként jó lenne olyanokkal ismerkedni akik tudnak magyarul,de ez már csak plusz dolog.

A különböző tömegközlekedési eszközökön szoktam látni ázsiai fiúkat 2-3-as csoportokban, de ez nem kifejezetten az ismerkedés helye.

Összefoglalva Tudtok olyan helyet, programot, eseményt, akármit ahol ahol ázsia fiúkat lehet megismerni?

Az ismeretlenül odamegyek hozzá dologgal,az a gond hogy nem tudok róla semmit, csak a kinézete miatt keltette fel az érdeklődésem, és a személyiségéről nem tudok semmit.

Jó lenne egy olyan hely ahol lehet ismerkedni barátként pl egy közös óra, de erre sajnos nincs lehetőség.

Van esetleg más ötletetek?

2017. márc. 11. 15:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

"Mindegy csak magyar ne legyen".

Ilyen ronda nép volnánk? Esetleg buták?

2017. márc. 11. 16:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom szoktak néha Nippon cont szervezni, de ott szerintem csak az ilyen fangirlök vannak, mint te.

Nem lesz ez boldog kapcsolat, ha csak azért vagy vele, mert ázsiai és jahjdecuki.

2017. márc. 11. 16:17
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
ritka undorito modoruk stilusuk van..de majd rajossz
2017. márc. 11. 16:20
 14/21 A kérdező kommentje:

11: nem ahogy írtam:" Persze nem kizárólagosan" csak ők tetszenek.

Általánosságban, tehát magyarok közül is a vékony testalkatú, lágyabb vonású fiúk tetszenek, nem pedig az izmos pasisak.

2017. márc. 11. 16:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Szàmomra ez arról szól hogy az európai lányokat szeretem és szemèlyesen érint amikor olyan emberek felé haladnak aki én nem lehetek míg èn èn vagyok az ilyenek miatt gondolkozom olyanon hogy ne sèrtsem meg a lányokat hogy keresek egy olyan bolygót ahol a tökéletes nő fog várni akit csak én èrdeklek nyilván ez egy vicc mert az élet nem a tökéletességről szól és nincs elég üzemanyagom hogy átlèpjek egy alternatív dimenzióba hála istennek plusz bizonyos emberek selejtnek nèzhetnek de sosem leszek az hisz az első homo sapiens egyenesági leszàrmazottja vagyok
2017. márc. 11. 16:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Amúgy cdak a szexuális viszontzatlanság beszél belőlem és örülök ha kisérleteztek és nyilván azzal vagytok akivel akartok ahogy én is csak megprobaltam leirni mi lehet a frusztráltság gyomrában
2017. márc. 11. 16:56
 17/21 A kérdező kommentje:

12es: Nem olvastad végig gondolom. :)

Ha csak azért szeretném mert ázsiai jaj de cuki, akkor odamennék random valakihez és ennyi, de pont ez a "probléma" hogy olyan helyet keresek ahol lehetne ismerkedni, hogy ki milyen személyiség :)

2017. márc. 11. 16:58
 18/21 anonim ***** válasza:

#8, te magad írod:

"az a gond hogy nem tudok róla semmit, csak a kinézete miatt keltette fel az érdeklődésem, és a személyiségéről nem tudok semmit. " csak azt, hogy ázsiai - akkor meg miért tudna magyarul, pl?

De Dunaújvárosban rengetegen tanulnak

2017. márc. 11. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Cicakávézó, nyelviskolák, Westend. :D Amúgy én sem értem, miért más ez, mintha valakinek a spanyol kinézetű nők tetszenének. Nyilván nem tud mellette spanyolul a delikvens, és akkor már nem vonzódhat az ilyen nőkhöz? Nevetséges. :D Azért akik ázsiaiak itt tanulnak nálunk, alapvető, hogy angolul tudnak, úgyhogy ennek nem kell akadálynak lennie.

Nekem is nagyon bejönnek, de végül hasonló vonásokkal rendelkező magyar fiút választottam: alacsony, vékony és fekete haja van. Ilyen a zsánerem. :)

2017. márc. 11. 17:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Peaches&cream tele van velük, folyton jönnek rám valamiért.. de a barátnőimre nem.. számomra taszítóak, de így le tudnám neked passzolni. :D
2017. márc. 11. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!