Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemen hogy lehet ismerkedi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen hogy lehet ismerkedi?

Figyelt kérdés

Átlagos kinézetű férfi/fiúként, aki még visszahúzódó is. Ez nem azt jelenti hogy nem beszélek emberekkel csak azt hogy nem vagyok az a nagydumás aki gondolkodás, félelem nélkül odamegy bárkihez. Teljesen lehetetlen így ismerkedni?

Sajnos a szakon nincsenek lányok jelentős számban

2016. nov. 23. 23:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%

"Átlagos kinézetű férfi/fiúként, aki még visszahúzódó is."

Így lehetetlen, főleg, ha fiús szakra mentél. Tele van izmos, helyes, bátor srácokkal az összes ilyen szak.

2016. nov. 23. 23:26
 2/23 anonim ***** válasza:
28%
Igazából már az átlagos is garantált arra, hogy egyedül halsz meg. Ez egy ilyen világ. Szárnyal is a szenvedélyipar.
2016. nov. 23. 23:29
 3/23 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos így tényleg nehéz, nem lehetetlen, de a lányok elsődlegesen a nagydumás, magabiztosabb, extrovertált, népszerű, szociálisan kalibrált srácokra buknak sajnos.
2016. nov. 23. 23:33
 4/23 anonim ***** válasza:
16%

Szép... És akik nem ilyenek? Azok így jártak? Vagy váljanak droidokká, irány a nyáj bégetni? Venni egy Merdzsót mer az menő, napszemüveget hordani még alváskor is mer az menő, ecsethaj mer az menő, gyúrás mer az menő, fekete izompoló mer az menő stb?

2016. nov. 23. 23:37
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
magyarul, kocka vagy
2016. nov. 23. 23:40
 6/23 anonim ***** válasza:
4%

#4: Pontosan.

#1-es vagyok: Melyik elfuserált és elvakult beteg elme pontozott le? Képes egyáltalán megcáfolni azt, amit írtam? Csak mert én mérnöki egyetemre járok és ezt tapasztalom. Másik mérnöki egyetemről is van ismerősöm, ők is ezt tapasztalják. Kíváncsiságból a lepontozók, az ő mérnöki egyetemükről, mutatnának példákat, amilyenekre a kérdező lenne kíváncsi? :D Talán, akkor nem tűnne úgy, hogy felköptetek az égbe és alá álltatok.

2016. nov. 23. 23:46
 7/23 anonim ***** válasza:
65%
#4 Hát mi megszívtuk sajnos igen. Nekünk max marad a netes húspiac, de én már kb azt is feladtam, mostmár az a célom hogy a nőket ki tudjam teljesen zárni az életemből. Ez van, 0 szociális körrel esélytelen ismerkedni. Megváltozni meg nem fogok azért, mert a mai defetes társadalom mindenkibe azt szajkózza, hogy legyél kőgazdag, meg gyúrd ki magad atomra.
2016. nov. 23. 23:46
 8/23 anonim ***** válasza:

Kár, hogy magányosan nem lehet sokáig élni. elvileg hamarabb hal aki egyedül van és soha egy jó szót nem hall csak a bánat mindig...

2016. nov. 23. 23:48
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, azért reménykedem nem ennyire veszett a helyzetem.

Nálam a kocka az jelenti hogy reggeltől estig a gépen játszik, netezik,... nem ilyen vagyok.

Továbbra is várom a válaszokat, tippeket ha valaki esteleg tud segíteni.

2016. nov. 23. 23:50
 10/23 anonim ***** válasza:
68%

Én pl lepontoztalak. ELTE-IK-ra jártam tavaly nyárig, nincs ott se olyan rengeteg lány azért, mégse úgy nézett ki a dolog, hpgy fullosabbnál fullosabb pasik között válogathattam. :DD Konkrétan a legcsendesebb, legfélénkebb évfolyamtársammal jöttem össze, ő viselkedett úgy velem, hogy megfogott. (Más tészta, hogy utólag róla is kiderült, hogy tahó és szakítottunk :DD )

Akik nem látnak átlag pasikat barátnővel, azok meséljék már el, hogy melyik bolygón élnek :D Mióta gyakorizok, direkt figyelem a párokat az utcán, és milyen meglepő, nagy részük átlagos lány + átlagos pasi. Nahát!

2016. nov. 23. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!