Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemen hogy lehet ismerkedi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen hogy lehet ismerkedi?

Figyelt kérdés

Átlagos kinézetű férfi/fiúként, aki még visszahúzódó is. Ez nem azt jelenti hogy nem beszélek emberekkel csak azt hogy nem vagyok az a nagydumás aki gondolkodás, félelem nélkül odamegy bárkihez. Teljesen lehetetlen így ismerkedni?

Sajnos a szakon nincsenek lányok jelentős számban

2016. nov. 23. 23:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
Felesleges a nők és a lepontozásaik ellen harcot vívni, sík hülye mind, azon felül, hogy kompletten hülyének néznek mindenkit. Kész tények elé vannak állítva, s ilyenkor lapítanak, mint szar a gazban, mert amúgy titkon mindegyik a népszerű egyetemista hülye gyerekbe van totál belezúgva, csak éppen erről mi nem tudunk, szerintük. Egyszerűek, mint a faék, a silány megvezetéseik könnyedén átláthatóak.
2016. nov. 23. 23:55
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

#10: A legcsendesebb, legfélénkebb srác hogy viselkedett, hogy ő fogott meg? Messziről odahajított egy rózsát és elszaladt? :D

Én látok átlagos pasikat átlagos lányokkal, de elég keveset. Ellenben rengeteg átlagos srác ismerősöm, aki próbálkozik, egyszerűen nem érdekel senkit. Az átlagos lány ismerőseimnél meg van egy csomó jelentkező (természetesen mindegyikük panaszkodik, hogy senkit sem érdekelnek), és összejönnek a legjobbal. Ha jön egy jobb lehetőség, egyből lecserélik a régit.

2016. nov. 24. 00:00
 13/23 anonim ***** válasza:
26%

#10 Örülsz a beképzelt fejednek?

de amúgy igen, micsoda véletlen, kiderült róla hogy egy tahó..

De nektek persze az ilyenek kellenek, ebben van az izgalom, nem a normális srácokban (persze hiába mondom hogy normális, mert neked az iylen tahók a normálisak)

Igen, lehetnek átlagos pasik, de ők nekik a szociális érzékük az valszeg nagyon jó, csak ugye az nem jön át a kinézetből...

2016. nov. 24. 00:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy lehetetlen, és nem is nehéz, főleg egyetemen.. pl órán egy lány mellé ülsz (vagy ő ül melléd), máris egy lehetőség arra hogy megszólítsd (vagy fordítva)..csak ne görcsölj,inkább fogd fel úgy,mintha nem is lánnyal,hanem fiúval barátkoznál(nem rossz értelemben!).. fiú haverjaid vannak,nem? Én azt vettem észre, hogy (főleg egyetemen) a lányok alig különböznek a fiúktól..értem ezt úgy, hogy velük ugyanolyan jól el lehet beszélgetni, elvégre van közösvérdeklődési körötök :)
2016. nov. 24. 01:31
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

""A legcsendesebb, legfélénkebb srác hogy viselkedett, hogy ő fogott meg? Messziről odahajított egy rózsát és elszaladt? ""

Inkább arról lehet szó, hogy a srácnak valami egyéb külsődleges markerére akadt rá a csaj (pl jobban nézett ki, mint a többiek, esetleg magasabb volt, és/vagy izmosabb, az sem kizárt, hogy az öltözködéséből, illetve a használati tárgyaiból úgy itélte meg, hogy jómódú családból való...) Ugyanis ha igaz, amit írt, és valóban a legvisszahúzódob srácról van szó, akkor csak a fenti esetekben hajlandó bármilyen minimum átlagos egyetemista lány kezdeményezni nála - mert ugye a leírásból az következik, hogy a csaj kezdeményezett. Mivel a történetnek az a vége, hogy "kiderült róla, hogy tahó" ezért azt gondolom, hogy a srácnál nem ritka hogy nők kezdeményeznek nála, és elég agyas ahhoz, hogy ezt ki is használja. (teszem hozzá, szerintem helyesen)

2016. nov. 24. 04:21
 16/23 anonim ***** válasza:
73%

#10 vagyok

Attól még, hogy félénk, beszélgettünk úgy csoport szinten, ugyan beletelt 2-3 hónapba, mire négyszemközt is mert hozzám szólni. :D De ez nekem tök tetszett, hogy nem az a "minden nőt fel fogok szedni, én vagyok a király" típus, az ilyenek mindig taszítottak. Gólyatáborban egy csapatban voltunk, ott meg az volt a lényeg, hogy mindenki megismerjen mindenkit, így tudtam róla ezt-azt, még mielőtt konkrétan egymáshoz szóltunk volna.

"kiderült róla hogy egy tahó..

De nektek persze az ilyenek kellenek"

Mi nem érthető azon, hogy amint kiderült, szakítottunk? o.O

Amíg funkcionális analfabéta vagy, addig nem tudom, mt akarsz elérni az életben. :D

Nem, előttem mindenki lekoptatta, én voltam neki az első.

Amúgy semmi extra, nem jómódú (anyukája egyedül dolgozik, egyedül tartotta el akkoriban a srácot meg a húgát), nem volt csúnya, de kigyúrt se.. Viszont a szeme meg a haja valamiért nagyon tetszett, meg az öltözködése is egyedi volt. Plusz tetszett, hogy jópofa hobbijai és érdeklődési körei vannak (filmkészítés, olvasás - versek is!! ez nagyon ritka - játékok, stb), plusz nagyon jól összepasszolt az ízlésünk sok téren, nagyjából ugyanazokat a zenéket/filmeket/programokat/stb-ket szerettük.

2016. nov. 24. 10:15
 17/23 anonim ***** válasza:
20%

Amúgy ez a 2-3 hónap rekordnak számít. Imádom az ilyen visszahúzódóbb fiúkat. Akiknek már az első pár mondatában benne van, hogy "ismerkedjünk" (wtf, mi másért dumálnánk?? minek ezt így leszögezni, erőltetni?), vagy hogy jöjjünk össze (szintén wtf, nem is ismerjük egymást), azokat azonal lekoptatom.

Az első barátommal 4 év ismertség után jöttem össze, a harmadikkal 3 év után. Mióta a második sráccal szakítottunk, teljesen biztos vagyok benne, hogy soha tbbé nem is jönnék össze olyannal, akit nem ismerek 2-3 éve legalább. Inkább halnék meg egyedül :D

Amúgy meg velem világ életemben a kifejezetten csúnya, magukat szegény áldozatnak, rendes aranyos pasinak beállító pasik voltak embertelen parasztok, a mostani párom meg iszonyat jól néz ki, mégis tündéri aranyos és figyelmes velem. Erről ennyit.

2016. nov. 24. 10:18
 18/23 anonim ***** válasza:
57%

Nem az a gond, hogy nem nézel ki jól, vagy visszahúzódó vagy, meg kevés lány van, hanem hogy ezek összeadódnak,

velem is ez a helyzet.

Esetleg egyetemi buliban lehet még esélyünk.

Milyen egyetemre jársz?

Ha gondolod írj privátban, lehet, hogy egy egyetemen vagyunk, esetleg elmehetünk együtt bulizni, hátha ott összejön valami.

2016. nov. 24. 11:45
 19/23 anonim ***** válasza:
86%

Egy egyetem azért jellemzően tele van nőkkel (ha nem a saját szakodon, akkor más szakokon), vannak különféle kulturális programok, egyetemi bulik, tanfolyamok, művészeti és sportrendezvények stb., ezeken is lehet ismerkedni.

"nem vagyok az a nagydumás aki gondolkodás, félelem nélkül odamegy bárkihez."

Akkor első körben ezen változtass, pl. menj el valamilyen kommunikációs tanfolyamra egyetemen és két legyet ütsz vele egycsapásra (megtanulsz nyitottabb lenni és biztosan lesznek ott nők is).

Kifordulni nem kell magadból, de ha sikertelen vagy, akkor változtatni igen (meg a sikertelenségtől eltekintve, fejlődni jó dolog, becsavarodik az ember, ha sokáig egy helyben toporog - sajnos ezen az oldalon is van erre sok szomorú példa...).

Ha pl. minden állásinterjún sikertelen vagy, nem mondod azt, hogy "fogadjanak el így, mert ez vagyok én, nem tehetek róla", hanem megszerzed a szükséges kompetenciákat és tudást (ettől még ugyanúgy önmagad maradsz, csak egy jobb önmagad; kockanyelven fogalmazva kapsz egy szoftverfrissítést és "önmagad 2.0" leszel :D), hogy legközelebb nagyobb eséllyel indulhass.

2016. nov. 24. 11:55
 20/23 anonim ***** válasza:
# 19: Köszi, most megyek, és a külsőmhöz is töltöm le a szervizcsomag 2-t xD
2016. nov. 24. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!