Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi rib. nc az egyetemen? Normális lányok nem járnak felsőoktatási intézménybe vagy mi? F
Most komolyan! Semmi mást nem látok az egyetemen csak h a diáklányok részegen szexelnek akárhol akármikor akárkivel és ez már egy kicsit frusztrál. (Tévedés ne essék nem azzal van problémám hogy szexelnek hanem hogy ennyire olcsóak és könnyen odadobják magukat bárkinek.)
A gólyatáborban összeismerkedtem egy lánnyal aki nagyon szimpatikus volt és miután mindketten sokat ittunk egyik este megtörtént a 'dolog' majd másnap derült ki hogy amúgy másfél éve van pasija és az ő részéről a kettőnk kis kalandja ennyi volt.
Egyik este láttam hogy 2 lány az egyik padon romantikázott majd esett egymásnak és nem zavarta őket hogy körülöttük van pár száz ember akik közül jópár fel is vette az akciót a telefonjával.
Egy másik konkrétan 2 sráccal együtt farkukat fogva vonult be a koliszobájába (nyilván csak megbeszélni a zh eredményeket), egy újabb pedig mindenkihez (fiúkhoz lányokhoz vegyesen) odament hogy lesmárolja őket és megtaperoltassa magát velük.
Ezer és ezer ilyet látok ott viszont normális lányt akivel mondjuk beszélgetni is lehetne szinte egyet sem. Elég szomorú h a lányok ma már csak ennyit érnek
Egyrészt a példák, ha valósak, hát... azokra a lányokra tartoznak, akik benne vannak, nem rád.
Másrészt az, hogy találkozol ilyen lányokkal, nem azt jelenti, hogy minden lány ilyen.
Harmadrészt te jössz ezzel, mikor pár nap ismeretség után megdöntöttél egy csajt a gólyatáborban, akkor miben is vagy különb a többieknél, akiket felsoroltál...? Ja, semmiben?
Na ennyi.
Hogy mi a "normális" és "nem normális", azon kár vitatkozni, ugyanis amióta a világ világ, az egyetemi bulik ilyenek. Én régen jártam, akkor is dívott a szexuális szabadosság. Azóta viszont ezekből a rib. ncokból tisztes családanyák lettek. :)
Viszont azon is gondolkodtam, hogy az én időmben az egyetemi ifjúságnak csak egy bizonyos százaléka volt bulizós, a többieket sose láttuk ilyen helyeken: se gólyatáborban, se egyetemi bulikon, csak az órákon.
Halkan jegyzem meg, volt olyan csoporttársam, aki már az egyetem alatt férjhez ment, ő sose járt bulikba, nem jellemezte ilyenfajta szabadosság, viszont már a második férjétől válik... Akik meg akkoriban "kiélték" magukat, azok most élnek boldog házasságban már sok-sok éve.
2.
Csakhogy ő feltehetőleg nem volt éppen 1,5 éve kapcsolatban :D
Nem kell ám így védeni a ribizliket
5: A többi csaj se volt kapcsolatban, akiket emlegett, de őket elítélte. Csak nem azért, mert lányok?
Egyébként pár nap ismeretség után részegen henteregni, az elfogadható, ha férfi az illető, ugye, de ha egy nő csinálja ugyanezt, akkor jönnek a jelzők? :D
Marha fiatalok lehettek, és baromira el vagytok tévedve. A két nem között nincs különbség. Mindkét nemben vannak, akiknek könnyebben jön a szex, és mindkettőben vannak, akik konzervatívabbak. Nem tudom, mit vártok a nőktől, amit magatoktól nem vártok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!