Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi rib. nc az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi rib. nc az egyetemen? Normális lányok nem járnak felsőoktatási intézménybe vagy mi? F

Figyelt kérdés

Most komolyan! Semmi mást nem látok az egyetemen csak h a diáklányok részegen szexelnek akárhol akármikor akárkivel és ez már egy kicsit frusztrál. (Tévedés ne essék nem azzal van problémám hogy szexelnek hanem hogy ennyire olcsóak és könnyen odadobják magukat bárkinek.)

A gólyatáborban összeismerkedtem egy lánnyal aki nagyon szimpatikus volt és miután mindketten sokat ittunk egyik este megtörtént a 'dolog' majd másnap derült ki hogy amúgy másfél éve van pasija és az ő részéről a kettőnk kis kalandja ennyi volt.

Egyik este láttam hogy 2 lány az egyik padon romantikázott majd esett egymásnak és nem zavarta őket hogy körülöttük van pár száz ember akik közül jópár fel is vette az akciót a telefonjával.

Egy másik konkrétan 2 sráccal együtt farkukat fogva vonult be a koliszobájába (nyilván csak megbeszélni a zh eredményeket), egy újabb pedig mindenkihez (fiúkhoz lányokhoz vegyesen) odament hogy lesmárolja őket és megtaperoltassa magát velük.

Ezer és ezer ilyet látok ott viszont normális lányt akivel mondjuk beszélgetni is lehetne szinte egyet sem. Elég szomorú h a lányok ma már csak ennyit érnek

2016. okt. 14. 14:10
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
84%

De járnak.

Biológia szakos vagyok.

Nem keresem görcsösen a kapcsolatokat, sem az együttlétet, ellenben a legtöbb emberrel.

Kezdeményezni se kezdeményeznek nálam, mivel: 1. finoman szólva nem vagyok egy szépség, 2. furcsa is vagyok: visszahúzódó, túl szorgalmas, és ingerlékeny típus. Mondjuk nem gond, mert időm se lenne most ilyesmire.

A tanulmányaimra fókuszálok, mivel hosszú távon ez kifizetődőbb.

A családalapításhoz egy hűséges, őszinte, szorgalmas, együttműködő és türelmes férfit kellene találnom.

De ahogy elnézem a velem egykorú fiúkat, olyan, mintha egy szeméttelepen keresnék drágakövet...

2016. okt. 15. 11:08
 32/47 anonim ***** válasza:
30# Szerintem nem értettem félre semmit. Az a válaszod nagyon is egyértelmű. Azt írtad: "Igen." (Vagyis összejönnél vele). "Újra kezdhetné."(Tehát melletted csinálhatná is.)
2016. okt. 15. 11:13
 33/47 anonim ***** válasza:
0%
Így van, összejönnék vele, hogy csinálja mellettem. :)
2016. okt. 15. 11:33
 34/47 anonim ***** válasza:

"00:44, írtam a saját gondolataimat, sőt tapasztalataimat is. Azokra semmit nem reagáltál, tehát megállnak. "

Tekintve, hogy azok másról szóltak...

2016. okt. 15. 11:53
 35/47 anonim ***** válasza:
Amúgy te se reagáltál, mert én azt írtam, hogy a lakatos példa rossz, mert semmii más hasonlóság nincs. Az evolúciós érvet értem én, de az iylen természeti dolgoktól már rég elszakadtunk,kábé amikor az első ember kiszedte a szemöldökét.
2016. okt. 15. 11:55
 36/47 anonim ***** válasza:

33#

Na, akkor csak nem értettem félre. -.-

2016. okt. 15. 12:01
 37/47 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig nem érted. Amúgy miért kötekedsz?
2016. okt. 15. 12:19
 38/47 anonim ***** válasza:
Meg fog jönni és ilyenkor jól esik belekötni valakibe. :( Bocs. :D
2016. okt. 15. 12:23
 39/47 anonim ***** válasza:
0%
Na és szőke hajad van?
2016. okt. 15. 12:25
 40/47 anonim ***** válasza:
Nem! Neked nagy arcod van?
2016. okt. 15. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!