Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi rib. nc az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi rib. nc az egyetemen? Normális lányok nem járnak felsőoktatási intézménybe vagy mi? F

Figyelt kérdés

Most komolyan! Semmi mást nem látok az egyetemen csak h a diáklányok részegen szexelnek akárhol akármikor akárkivel és ez már egy kicsit frusztrál. (Tévedés ne essék nem azzal van problémám hogy szexelnek hanem hogy ennyire olcsóak és könnyen odadobják magukat bárkinek.)

A gólyatáborban összeismerkedtem egy lánnyal aki nagyon szimpatikus volt és miután mindketten sokat ittunk egyik este megtörtént a 'dolog' majd másnap derült ki hogy amúgy másfél éve van pasija és az ő részéről a kettőnk kis kalandja ennyi volt.

Egyik este láttam hogy 2 lány az egyik padon romantikázott majd esett egymásnak és nem zavarta őket hogy körülöttük van pár száz ember akik közül jópár fel is vette az akciót a telefonjával.

Egy másik konkrétan 2 sráccal együtt farkukat fogva vonult be a koliszobájába (nyilván csak megbeszélni a zh eredményeket), egy újabb pedig mindenkihez (fiúkhoz lányokhoz vegyesen) odament hogy lesmárolja őket és megtaperoltassa magát velük.

Ezer és ezer ilyet látok ott viszont normális lányt akivel mondjuk beszélgetni is lehetne szinte egyet sem. Elég szomorú h a lányok ma már csak ennyit érnek

2016. okt. 14. 14:10
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
32%
10# Tisztelet a kivételnek!
2016. okt. 14. 14:33
 12/47 anonim ***** válasza:
32%
Az egész országban sok a ribi, az egyetem csak egy kis szeglete a dolognak. Attól hogy tanul éppen valamit még erkölcsileg nem lesz több.
2016. okt. 14. 14:35
 13/47 anonim ***** válasza:
47%
Attól, hogy lepontoznak akik magukra ismertek még nem lesznek különbek :D
2016. okt. 14. 14:40
 14/47 anonim ***** válasza:
76%

Tehát szerinted semmi különbség nincs aközött hogy valaki szingliként lefekszik valakivel vagy ha egy másfél éve tartó kapcsolatban megcsalja a párját? Valami nagyon rosszul van kötve nálad.

(Tessék csak pontozz le engem is ha kifogytál az "érvekből") :D

2016. okt. 14. 15:01
 15/47 anonim ***** válasza:
23%
Úgy vannak vele, fiatalok, kiélik magukat. A baj ott kezdődik, ha ők igénylik a riban.ságot, az rég rossz.
2016. okt. 14. 15:02
 16/47 anonim ***** válasza:
0%
14-es, mi különbség van abba, ha valaki szingliként szexel, vagy ép van párja? Semmi, max egyel több szex.
2016. okt. 14. 15:27
 17/47 anonim ***** válasza:
52%

A többi lányról nem írta, hogy lenne párjuk.. A kérdezőnek egyszerűen fáj, hogy a csajok lefekszenek valakivel csak úgy, de ha ő csinálja, az tök oké.

(Kapcsolatban vagyok, halálosan szerelmes vagyok a páromba, soha nem csalnám meg, és soha nem volt ilyen "kiélős" időszakom, nem is vágytam rá. Pedig gólyatáborban is voltam, semmi nem történt. Nem "védem" a ribiket, nem értek egyet velük, de nem értem, miért háborodik fel a viselkedésükön olyan, aki PONTOSAN ugyanazt csinálja, mint ők.)

2016. okt. 14. 15:36
 18/47 anonim ***** válasza:
49%

Igen, az nekem is feltűnt, hogy nem attól tartod ribinek, hogy kis piálás után lefeküdt veled, hanem, hogy később kiderült, hogy van pasija.

Szóval éppen te is lehetnél a hunyó, de mindegy ez.

Én 20+ éve tanítok egyetemen, elég jó kapcsolatban a hallgatókkal, hát elég kis része tartozik ebbe a csoportba.

2016. okt. 14. 16:15
 19/47 anonim válasza:
64%

Kérdező! Járnak a normális lányok is felsőoktatásba, de őket szerintem ne a gólyatábor, kolis buli és társai helyeken keresd. Sokkal inkább órák közti szünet, folyosó, kávézó-büfé, értelmes szabadidős programok.

Persze értem, miért kérdezed, elszomorító a helyzet. Nagyon trendi lett ribinek lenni, sajnos.

2016. okt. 14. 16:16
 20/47 anonim ***** válasza:
49%

15#

Érdekes vagy...az egyik kérdésnél azt írtad csak qurvákkal jönnél össze. Itt meg az a bajod ha valaki az. :D

2016. okt. 14. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!