Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi rib. nc az egyetemen? Normális lányok nem járnak felsőoktatási intézménybe vagy mi? F
Most komolyan! Semmi mást nem látok az egyetemen csak h a diáklányok részegen szexelnek akárhol akármikor akárkivel és ez már egy kicsit frusztrál. (Tévedés ne essék nem azzal van problémám hogy szexelnek hanem hogy ennyire olcsóak és könnyen odadobják magukat bárkinek.)
A gólyatáborban összeismerkedtem egy lánnyal aki nagyon szimpatikus volt és miután mindketten sokat ittunk egyik este megtörtént a 'dolog' majd másnap derült ki hogy amúgy másfél éve van pasija és az ő részéről a kettőnk kis kalandja ennyi volt.
Egyik este láttam hogy 2 lány az egyik padon romantikázott majd esett egymásnak és nem zavarta őket hogy körülöttük van pár száz ember akik közül jópár fel is vette az akciót a telefonjával.
Egy másik konkrétan 2 sráccal együtt farkukat fogva vonult be a koliszobájába (nyilván csak megbeszélni a zh eredményeket), egy újabb pedig mindenkihez (fiúkhoz lányokhoz vegyesen) odament hogy lesmárolja őket és megtaperoltassa magát velük.
Ezer és ezer ilyet látok ott viszont normális lányt akivel mondjuk beszélgetni is lehetne szinte egyet sem. Elég szomorú h a lányok ma már csak ennyit érnek
Egyetemista vagyok, immáron mesterszakon.
3 és fél éve van barátom, és soha nem csaltam meg. Nem voltam soha gólyatáborban, bulizni nem járok.
Összesen voltam életemben a mostani barátommal együtt 3 férfival.
Ellenben szánalmasnak tartom azokat, akik férfi létükre ugyanúgy kefélnek össze-vissza és a nőket nézik le mégis.
Szerintem ha két szingli ember szexel, azzal semmilyen körülmények között nincs gond egyik fél részéről sem, a hűtlenséggel viszont annál inkább.
Láss csodát: az egy dolog, hogy olykor anno nem tudtam bemenni a saját koliszobámba, mert be volt zárva, és lihegés hallatszott ki (egyértelmű volt, hogy szobatárs egy csajjal), és egyéb más, gyakori esetek, de ezen, akkoriban 18-20 éves fruskák egy részéről kiderült, hogy fingjuk nincs, mi a teherbeesés testi tünete... De 'Szni aaaazt tudnak!
Kapaszkodj meg: ezek a "felelősségteljes" 'Csák pedagógus jelölt puncikák voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!