Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Random szép lány odajött beszélgetni egyetemen, ezt mire véljem?
lehet szimpatikus voltál neki és zh előtt szeretett volna vkivel beszélni, hogy elterelje a figyelmét és ne stresszeljen annyira
vagy bejöttél neki és mivel adódott alkalom, odament hozzád
a 2. valószínűbb, mert ha csak figyelemelterelés kellett neki, beszélgethetett volna bármelyik barátjával, ismerősével
Ên egyetemista koromban akkor haverkodtam a lúzerekkel, ha akartam tőlük valamit. Zh előtt mondjuk azt, hogy segítsenek majd kitölteni a feladatlapot.
Ettől függetlenül te még simán belelovalhatod magad abba, hogy a suli menő csaja pont rád fog rádcuppanni a kockás hasú, nagydumás, apuci luxusautóival szaladgáló nagymenői helyett.
A random szep lany nem egyenlo azzal h egy szep lany random....
Beszelgetni akart veled.
Ha átlag alatti vagy, akkor tényleg nagyon valószínűbb, hogy csak a kezdeti stressz miatt spontán leült melléd és elkezdett beszélgetni. Tudom és tapasztaltam már, mert ilyenkor mindenki annyira ideges, hogy a legkevésbé ismert embereket is úgy összehozza a pillanatnyi feszültség és mindenki úgy beszélget egymással, mintha ezer éve ismerné a másikat. Nem tudom ez mivel magyarázható, talán a "falkaösztön", a közös cél összehozza az embereket. Azt lenne nagyon jó tudnunk, hogy a csaj milyen hangnemben beszélt veled, mi volt a metakommunikációja. Szorongott? Meg volt-e szeppenve? Esetleg totál laza volt? Bár ezeket objektíven te úgy sem tudod megítélni, főleg, hogy egy szimpla beszélgetés miatt (ami egyébként a felszabadultabb, liberálisabb nyugati emberek között teljesen megszokott, mert ott jóval kevésbé dominálnak a külsőségek) már be is vagy zsongva. :D
Viszont ha átlagos vagy (átlagos férfiasabb alkat szimpatikus arccal), akkor valamennyi esély tényleg van rá, hogy valamilyen szimpátiát sikerült benne ébresztened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!