Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogy vagytok a lány-haverok témájával? Vannak? Egy nagyon szép lánnyal tudnátok haverkodni (de tényleg baráti alapon)?
ha agyban eldöntöm, hogy valaki barát onnantól barátként kezelem...
és van lány barátom évek óta...
23F
Félreértés ne essék, nekem is van lány haverom és tényleg nincs köztünk izzás és ettől működik, viszont az alapja az, hogy nem tetszik nekem, mint nő.
Egy gyönyörű lánnyal ezt nem tudom elképzelni.
Folyton hajtana a vérem és mintha két külön személyiség lennék, tehát másként ismerne meg egy lány, aki iránt nem vonzódom és másként egy olyan, aki iránt igen.
Nem tudom, hogy hogyan tudnám összekombinálni a kettőt.
nekem a legjobb lány barátom alkatra olyasmi, mint az ideálom, belsőre viszont messze nem!
nagyon rendes lány, jókat nevetek vele, de párkapcsolatot el sem tudnék képzelni vele, mindketten testvérként szeretjük a másikat...
lehet am egy kívül belül 10/10-es lány is lány barátom, ha fejben eldöntöm, hogy "csak egy barát, semmi több"...
viszont onnantól ha többet akar, arra kb esély sincs, mert ragaszkodom a korábbi döntésemhez...nem fogok egy barátságod eldobni egy esetleges kapcsolatét...
23F
Szóval akkor van köztetek olyan, aki egyszerűen el tud vonatkoztatni és igazi haverként kezel egy szép lányt?
Jó lett volna ilyennek születni, de nem úgy alakult.
Biztos valamiféle ösztön nem engedi.
Nincsenek. :D
Nekem sincsenek fiú haverjaim, kivéve egyet, aki nagydumás gyerek, de nagyon kövér, így ő is tudja, hogy senkivel se lesz semmi. Nincs elkeseredve, de nem is próbálkozik be meg semmi, se élőben, se máshol.
Ezen kívül nagyon nincs. A férfiak egész máshogy viselkednek, ha bejön nekik egy nő. Ha meg csak külsőre ideál, akkor is megfektetnék párszor, az meg már nem barátság és haverság szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!