Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, ti hogy vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti hogy vagytok a lány-haverok témájával? Vannak? Egy nagyon szép lánnyal tudnátok haverkodni (de tényleg baráti alapon)?

Figyelt kérdés

2016. júl. 10. 09:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Igen, van erre egy elméletem, sokkal kapósabbak azok akik jó csajokkal buliznak együtt. :)
2016. júl. 10. 09:23
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

ha agyban eldöntöm, hogy valaki barát onnantól barátként kezelem...

és van lány barátom évek óta...

23F

2016. júl. 10. 09:24
 3/18 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, nekem is van lány haverom és tényleg nincs köztünk izzás és ettől működik, viszont az alapja az, hogy nem tetszik nekem, mint nő.

Egy gyönyörű lánnyal ezt nem tudom elképzelni.

Folyton hajtana a vérem és mintha két külön személyiség lennék, tehát másként ismerne meg egy lány, aki iránt nem vonzódom és másként egy olyan, aki iránt igen.

Nem tudom, hogy hogyan tudnám összekombinálni a kettőt.

2016. júl. 10. 09:28
 4/18 anonim ***** válasza:
Senkivel se tudok barátkozni.
2016. júl. 10. 09:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem egyetlen barátom van, aki egy számomra csodaszép lány. Neki van fiúja. Természetesen ha szakítanának, az első adandó alkalommal rávetném magamat. Mondjuk én a külsőm miatt még 23 évesen is szűz vagyok, szóval nekem már lassan mindegy, hogy ki, csak legyen. Bár a poén az, hogy barátság extrákkal megoldásban ő is benne lenne elmondása szerint (ez azért érdekes, mert egyáltalán ilyenekről is szoktunk beszélni). Addig maradunk simán csak barátok, de nekem ez is megfelel, mert jól elvagyunk és olyan dolgokról tudok vele beszélni, amikről senki mással nem.
2016. júl. 10. 09:42
 6/18 anonim ***** válasza:

nekem a legjobb lány barátom alkatra olyasmi, mint az ideálom, belsőre viszont messze nem!

nagyon rendes lány, jókat nevetek vele, de párkapcsolatot el sem tudnék képzelni vele, mindketten testvérként szeretjük a másikat...

lehet am egy kívül belül 10/10-es lány is lány barátom, ha fejben eldöntöm, hogy "csak egy barát, semmi több"...

viszont onnantól ha többet akar, arra kb esély sincs, mert ragaszkodom a korábbi döntésemhez...nem fogok egy barátságod eldobni egy esetleges kapcsolatét...

23F

2016. júl. 10. 10:06
 7/18 anonim ***** válasza:
Nincsenek lány barátaim. Sőt, semmilyen barátom nincsen jelenleg. Ennek egyszerű oka van: olyan ronda vagyok, hogy még barátkozni sem akar velem senki.
2016. júl. 10. 10:43
 8/18 anonim ***** válasza:
Tudnek. Nekem is vannak szep lany barataim. Az hogy fejbe megvoltak mar...mas tema😊
2016. júl. 10. 12:03
 9/18 A kérdező kommentje:

Szóval akkor van köztetek olyan, aki egyszerűen el tud vonatkoztatni és igazi haverként kezel egy szép lányt?

Jó lett volna ilyennek születni, de nem úgy alakult.

Biztos valamiféle ösztön nem engedi.

2016. júl. 10. 12:11
 10/18 anonim ***** válasza:

Nincsenek. :D

Nekem sincsenek fiú haverjaim, kivéve egyet, aki nagydumás gyerek, de nagyon kövér, így ő is tudja, hogy senkivel se lesz semmi. Nincs elkeseredve, de nem is próbálkozik be meg semmi, se élőben, se máshol.

Ezen kívül nagyon nincs. A férfiak egész máshogy viselkednek, ha bejön nekik egy nő. Ha meg csak külsőre ideál, akkor is megfektetnék párszor, az meg már nem barátság és haverság szerintem.

2016. júl. 11. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!