Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Random szép lány odajött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Random szép lány odajött beszélgetni egyetemen, ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
Tegnap zh előtt ülünk terem előtt, már voltunk páran nem csak egyedül voltam, haverom elugrott büfébe és odajött egy lány mellém, de nem az hogy valami csúnya vagy félénk, egyik legnépszerűbb, nagyon nagyon szép lány és spontán beszélgetni kezdett velem. Pedig mint mondtam nem csak én voltam ott és előtte vele nem beszéltem. Meg velem általában lányok nem beszélgetnek, pláne nem szép és felkapott lányok, mire véljem ezt?
2016. okt. 14. 18:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó: igazából az volt a furcsa hogy a zh-ról egy szó sem esett, pedig én is azt hittem hogy segítséget akar kérni.
2016. okt. 15. 13:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Velem is történt már ilyen, de nem sokszor. Van 1-2 lány, aki szimpatikusnak találja a csendesebb férfiakat (kinézet nem számít ilyenkor), és meg akarja ismerni valamennyire. Ez nem azt jelenti, hogy az esete, nem jön be neki, csak kíváncsi.
2016. okt. 25. 20:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Jesszusom, hozzadszolt es azt gondolod, hogy ez mar jelent valamit...

Elmondom, lehet csak beszelgetni tamadt kedve. Ennyi.

Valoszinuleg, ha fel akart volna szedni mast is irsz, pl. megkerdezte jovok-e a sulibuliba, mennek-e vele konyvtarazni, megisztok-e egy kavet suli utan, jossz-e evedelni a kozeli pizzazoba.

2016. okt. 26. 01:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Jegyzet kell neki...
2018. febr. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!