Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány az egyetemen. Mit csináljak? Hogy ismerjem meg? Hogy találkozhatnék vele egyetemen kívűl?
Beszélgess vele sokat...aztán ha jóba vagytok elhívhatod h mittom én
-Figyi láttam egy jó éttermet amibe még nem voltam, szerintem hétvégén elmegyek nincs kedved velemtartani? Szval vmi egyszerű tudod:D
Mivel egyetemre jársz gondolom nem vagy már annnyira tini.
Tedd fel a kérdést a felnött párkapcsolatokban.
Tuti kapsz valami hasznos tanácsot :)
Hajrá!
2.: Tény, bár ez azért nem egy olyan mocskosul bonyolult kérdés. :D Mondjuk az én szakomból kiindulva "felnőtt"-nek nevezni minket egy picit túlzás...
Kérdező: Nem értem a kérdést.. ha jól kijöttök akkor kapásból találkoztok egyetemen kívül is nöm?:D Mármint órák után csak elhúztok valamerre. Egyéb esetben meg "erre van" a szak.. csak tudsz valami témát lőni amivel oda mehetsz. Nálunk amikor 1. félévbe kapásból 36 oldalas "szakdogát" kellett írni na akkor a prof anyázása összehozta a csapatot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!