Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai fiúkkal (egyetemistákkal) hol lehetne ismerkedi?
Tudom közhely, ezer ilyen kérdés volt, de mégis. :)
Szóval egyetemista, ezen belül 18-22 korosztály érdekelne. Tudom most az első válasz az hogy az egyetemen, de ahová én járok csak angol nyelvű képzésen vannak ázsiaiak, és ott is kevesen, tehát szinte alig lehet találni, és közös óránk egyátalán nincs. Úgyhogy ismerettség semmi.
Más egyetemeken,ahol esetleg többen vannak, nekem nincs nagyon semmilyen kapcsolatom, tehát ismét 0 ismerettség.
Egyébként jó lenne olyanokkal ismerkedni akik tudnak magyarul,de ez már csak plusz dolog.
A különböző tömegközlekedési eszközökön szoktam látni ázsiai fiúkat 2-3-as csoportokban, de ez nem kifejezetten az ismerkedés helye.
Összefoglalva Tudtok olyan helyet, programot, eseményt, akármit ahol ahol ázsia fiúkat lehet megismerni?
Az ismeretlenül odamegyek hozzá dologgal,az a gond hogy nem tudok róla semmit, csak a kinézete miatt keltette fel az érdeklődésem, és a személyiségéről nem tudok semmit.
Jó lenne egy olyan hely ahol lehet ismerkedni barátként pl egy közös óra, de erre sajnos nincs lehetőség.
Van esetleg más ötletetek?
Utóbbi időben nekem is nagyon bejönnek a távol-keletiek, szórakozóhelyeken elég gyakran látni őket Pesten :) Bár kevés közöttük a helyes.
20L
Úgy érzem mintha kicsit negtívak lennének egyesek. :)
Ezért írtam hogy egyetemisták, nem pedig a józsefvárosi piac és hasonlók.
4-es köszi.
Milyen helyekre gondolsz?
Mondjuk az ilyen klubbokat nem annyira kedvelem, inkább valamilyen napközben is elérhető helyet keresek, ahol lehet beszélgetni. :)
Egyetmista távol-keletiek? Hmmmmmm... Tokio, Peking, Sángháj, Penjan, Szöul, Fudzsi stb.
Biztos unják a sok hasonló kérdést. Utra menők mostanság a távolkeletiek, de főleg a japcsik és sok csaj ír ki ilyn kérdést, csak mert látott 3 animét meg egy gagyi kéjpop zenét és akkor máris mekkora menőarcok.
Ezt megértem.
Ugyankkor én szimplán csak látom őket itt-ott és tetszenek.
Valakinek a spanyolok tetszenek, nekem meg az ázsiaiak( ahogy írtad távol-keletiek)
Persze nem kizárólagosan írom, de akkor is valamiért ez van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!