Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek el emberekkep...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek el emberekkep ismerkedi, barati kapcsolatokat kiepiteni a 0-rol?

Figyelt kérdés

Eddig nem tudtam, vagy ha igen nagyon nehez volt az emberekkel valo ismerkedes. Azota jartam szihologushoz, ugy erzem mostmar nem okozna gondot, de nem tudom hogyan kezdjem el, hisz nem volt reszem sohase benne.

Hogy kezdhetnem el bartok kereseset, illetve baratnot keresni, hisz nem jarok el sehova. Mondani konnyu, hogy jarjak el emberek koze, es nyissak masok fele, de ez nem epp annyira egyszeru. Facebookon, meg egyeb online platformokon nem tudok/nem szeretek kapcsolatot kialakitani, nincs benne semmi szemelyes.

2015. dec. 24. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Te kifogásokat gyártasz.

Ha a nulláról indulsz a net éppen megfelel az alapok lerakásához.Ne akarj rögtön szemtől-szemben ismerkedni mert az nehezebb.

2015. dec. 24. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Borzasztó rossz vagyok az ismerősök keresésében, és abban a korban vagyok, amikor már lassan mindenki családot alapít, a régi fősulis haverok jó része pedig külföldre költözött.

Mindezt csak azért írom, hogyha leírom, hogy szerintem mi működik, akkor lásd, hogy földi halandó is képes megcsinálni.

A legfontosabb, hogy ki kell mozdulni a 4 fal közül, a jövőbeni haverok/barátok ritkán csöngetnek véletlenül be pont hozzád... Kezdj el sportolni, van egy csomó önszerveződő klub. közös edzésekkel a kezdőknek is. menj el kirándulni, táncolni, keress valami hobbit, és járj el a találkozókra. Persze, egyik sem eredményez holnapra 1000 havert, de lassan megjelennek azok, akikkel le tudsz ülni meginni egy kávét, elmenni moziba, és egy idő után már nem csak a hobbihoz kapcsolódó dolgokról fogtok tudni beszélni

2015. dec. 24. 16:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Ki szoktam mozdulni itthonrol, es sportolok is. Egy csapathoz vagodtam be nemreg, veluk szoktam eljarni biciklizni, de ott lanyok nemigen vannak, ha megis, akkor korban mar nem hozzam illo.

A neten valo ismerkedest elmondjatok kerlek, hogy hogyan kell? Eddig mikor igy probalkoztam, ritkan jutottam tovabb a "Szia! Mit csinalsz"-nal. Elobe nincs a partner elott az adatlapod, amit pillanatok alatt lelesne, azt szoban beszelitek meg.

2015. dec. 28. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia :) Először is, szerintem ne neten ismerkedj! A legjobb amit tehetsz, ha elmész tanfolyamokra-munkahelyekre (egyetemi fesztiválokra, sörözni egyedül is!

A legjobb, ha úgy mész oda valakihez, csak lazán, hogy szia, mizujs, szép a mosolyod, pl. Ha valaki érdeklődne, mondhatod, hogy a barátaid várod :)

2016. jan. 24. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt olyan sok barátom csak a munkahelyi felszínesek. Jógán pl.szinte csak nő van..

Én elkezdtem néptánc csoportba járni, ott is több a lány, örülnek a fiúknak, kevesebb lánynak kell kiállni egy-egy körből.

Nagyon értelmes és kifejezetten jó társaságot találtam:)

Szóval csak az ilyen hobbi csoportok szerintem a megoldás.

A neten én nem jártam sikerrel, de sok mindenkinek bejön.

Vagy nem volt hozzá elég türelmem..

2016. jan. 24. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:

"'A legjobb, ha úgy mész oda valakihez, csak lazán, hogy szia, mizujs, szép a mosolyod"

én az ilyet úgy elhajtanám, hogy ihajj

pl. Ha valaki érdeklődne, mondhatod, hogy a barátaid várod :)

2016. febr. 11. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!