Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok olyan lányról, aki csak egyetemistákkal járna?
El kell keserítenem téged: egyetemen pont, hogy olyanokból van a legtöbb, akiknek az a legnagyobb gondjuk, hogy hétvégén éppen hová menjenek inni. Vagy éppen hétköznap.
Tudom, miről beszélek, egyetemista vagyok :D
22/l
aha, és ehhez szükségszerűen egyetemistának kell lenni, ugye?
egyetemisták nem isznak, nem drogoznak, nem buliznak.
akiknek nincs egyeteme, pedig kizárólag egy alulművelt tajparaszt lehet.
19/f orvostanhallgató
ne írj!, nem kedvelem az elitistákat
Hát igaza van az előttem szólóknak félig, de a másik fele az csak toporzékolás.
Na nem gáz, ha vannak elvárásaid, és annak megfelelő partnert keresel. Csak a halmaz, amit megneveztél, tartalmaz olyan elemeket is, amilyeneket pont nem akarsz.
33F kreatív / nem jártam egyetemre.
"Olyannal sokkal jobban el tudok beszélni, akit ugyanazok a dolgok érdekelnek, mint engem, vannak tervei a jövőre nézve és tesznek is érte. 18/L"
A közös érdeklődési kör nem gond,de a tervek a jövőre...nos a valóban ambíciózus,jövőre gondoló egyetemista srácok vagy gazdag család lánykáját keresik vagy gazdag MILF-et. Nem egy 18 éves egyetemista csitrit,aki lehet,hogy első félévben kibukik vagy kiesik egy terhesség miatt.
Ha ennek az oka elitizmus, akkor eggyetértek az előttem szólókkal, a hallgatói státusz még nem jelenti azt, hogy az illető érdeklődik is az iránt amit tanul, vagy hogy vannak tervei az életre. Minden egyetemi csoportban van 5-6 ember legalább, akiket nem érdekel a szak, de nincs jobb ötletük és csak tengenek-lengenek.
Másrészről érthető, amennyiben ez abból fakad, hogy te is egyetemista vagy, és az ezzel járó életvitelhez igazítanád a kapcsolatot. A dolgozó emberek viszonylag kiszámítható de rövid időközönként rendelkeznek szabadidővel, és lehet nehezen viselnék azt, ha te egy hónapra bezárkózol a tételeiddel félévente utánna meg hónapokig szabadabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!