Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam ezek alapján?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok pasi ,régebben nagyon szeretem sportolni és sokat sportoltam is hobbi szinten,most pénzt rakok fére ,és prostikhoz járok ,már nem iszok ,és nem cigizek ,ki akkarok menni külfödre is ,szeretema strandokat2015. febr. 17. 12:11
2/9 anonim válasza:
"most pénzt rakok félre, és prostikhoz járok"
És ez hogy működik nálad? Az aktus után hülyére vered őket, majd elsettenkedsz minden vagyonukkal?
3/9 anonim válasza:
"23 éves vagyok pasi" - 23 éves pasi vagy
"régebben nagyon szeretem sportolni és sokat sportoltam is hobbi szinten" - régen szerettél sportolni, hobbi szinten is
"most pénzt rakok fére" - most pénzt raksz félre
"és prostikhoz járok" - prostizol
"már nem iszok ,és nem cigizek" - már nem iszol nem cigizel
"ki akkarok menni külfödre is" - kiakarsz menni külföldre is
"szeretema strandokat" - szereted a strandokat
4/9 anonim válasza:
Azt, hogy nyelvtanból nem voltál jobb 2-esnél.
Hogy nincs különösebb életcélod.
5/9 anonim válasza:
Elég durva, sajnálom a szüleidet. :(
6/9 anonim válasza:
Azt, hogy nagyon sötét van :D Nagyon! :D
7/9 anonim válasza:
Véleményem szerint te egy 23 éves pasi vagy, aki már nem sportol. Helyette prostizik, lehetőleg a strandon a félre tett pénzéből.
9/9 anonim válasza:
Kezdesz felnőni! Prosti helyett/mellett keres egy MILF-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!