Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés?! Hisztek az ilyesmiben? Ért már titeket csalódás vagy pozitív végkifejlet?
Dolgozatomhoz kutatom az online ismerkedés/ netes randi tapasztalatokat. :)
Volt már távkapcsolatotok? Randiztatok már távoli országban lévő emberrel? Sikerült találkoznotok? Mizu azóta? :D JÖHETNEK AZ ERŐS SZTORIK IS!
Éreztétek már azt, hogy át vagytok verve? Tudom, kicsit Kamureges, de én a TI sztorijaitokra volnék kíváncsi! :)
3 társkeresőre voltam regelve 0 siker :D
netes ismerkedésből volt egy majdnem 2 éves és egy 8 hónapos kapcsolatom (nem rég lett vége)
meg persze voltak sikertelen levelezések is :)
ha érdekel részletesebben akkor írj privátban konkrét kérdéssel, hogy mit szeretnél tudni :)
annyit még megjegyeznék, hogy én csakis komoly kapcsolatot kerestem, nem tudom mennyire fontos ez számodra...
24F
Netes ismerkedésnél sosem ismerkedem olyannal, aki tartósan 20 km-nél messzebb lakik tőlem.
24/N
érdekesek a nők mi?
neten-GÁZZZ
buszon_ nemár, gáz
boltban- ajj ez milyen már, gáz
utcán- hagyjál már 100m sétálni ugy h nem szólít le senki
buliban-van barátom
haveri körben-bocs de haverokkal nem ismerkedek
akkor mégis kit, meg hol az any***//ba szólítsak le úgy, hogy ne hajtson el csípőből? :D
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!